Chaos Here

Tuesday, January 19, 2010

Its Called "LIPOTOURISM"

In the spirit of bringing you reports on vacations that can only be described as "alternative," we give you this piece. Please note, we are not medical professionals and can in no way vouch for the doctors reported herein.

Jgan mdah terpengaruh. Nie dier pyer “Market Oriented Definition” tadi....dorang ayat pepoyo jer…tapi kalo muker or pape yg rase x puas ati nak ubah tue…silekan ...kalo ader duit tue gie la buat…berbaloi gak la kan kalo spend sket duit tuk tingkatkan self-esteem kan…tue jer tujuan plastic surgery kan…kalo takder duit sgat guner ler duit JPA tau PTPTN tuk buat…

Tadi kat kelas En. Aizad yg agak hunky(tapi cam metroseksual sket) tapi tak pon…tak tau ler kalo pompuan camner…dier ader ler citer hal gi travel, duk hotel pastu wat plastic surgery…tup tup balik rumah dah jadi ala2 Angelina Jolie kalo yg laki balik jadi cam Lee Min Ho ker…jgan jadik “HO” sdahlah…tadi terkeluar hal pedicure n manicure lah, gillete lah, siaran ulangan pon ader hal “boxer”…ko rase dier pakai boxer ker per? sker ngat sbut hal boxer…

Aku rase la…“Market Oriented Definition” tuk boxer yg sesuai is “we provide you safety ,comfortness ,looseness and give ur healthy tuut”….ceh!! pape la aku nie duk melalut tahap explicit dah nie…kang lari sumer follower aku yg sikit 7 org nie…dah la tadi kat lab aku cam poyo jer promote hal blog aku nie…e.e ngan anis dah naik muak….dorang pon takleh blah duk race ngan kump aku(fahmi n irwanshah)…mase aku tgah currently winning dorang ckap its not a race, but when they are mendahului, it’s a race okay!!! Ah, whatever….tapi last2 sbab dah lamer ngat,ktorang jer collaborate ngan dorang…merci beaucoup!!!

Aku pon balik search ler pasal hal nie…dapat ler tau…orang pgil menatang nie LIPOTOURISM…try cri kat wiki…takder la plak…LIPOTOURISM nie dtang dari perkataan LIPOSUCTION + TOURISM = “that random bitching thing” (a term registered as a trademark by an Albuquerque, New Mexico, USA, doctor). hahahaha…whatever…So,saper yg nak buat??? Walopon aku x ensem tapi aku dah puas ati ngan muker ngan bdan aku yg mkin hari makin gemok nie…lame2 mgkin aku msuk the biggest looser…rase takder kot yg smer ngan aku…cause I belong to me!!!!
DO YOU???



Nie boxer azrai bak kater En. Aizad la...Azrai or namer manjer Azroi, that roi is stand for boroi..Korunk jgan brimaginasi lbih lak...Gambar skadar hiasan semata2...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...