Chaos Here

Saturday, January 16, 2010

Its a racing nite...

tadi pi amik moto kat sepang kat rumah kakakku Ateh...
fuh mase sampai kat sepang tue naik kete Ateh sampai kat tol setia alam bukak power window...pastu takleh la nak tutup lak dier nyer window..

masalah tul lah kalo dah kete lamer....tak tahu la byi sam dier dah nak tukar kete...
sampai sepang pi la baiki lu power window tue...mjur kne dua ringgit jer...fius jer terbakar...

perut pon dah lapar...
mak ai...buat2 ler takder duit depan Ateh...dier dah kerje kan...kne la dier blanjer aku...Ah!! I Barely see me there...me and my whorey hungry stomach dapat makan ikan siakap stim,tomyam ayam, kerabu perut,sotong celup tepung andsirap bandung...hasila aku buat2 takder duit...mjur la si kakak aku nie hulur lak duit RM300 kat aku...bayar hutang la...skang nie dah ader pitis dah balik...buleh ler enjoy hujung mgu nie....
jom jom...

pastu gi amik moto aku then aku balik p.alam back...rempit ler kat highway elite tue...fuh mujur jalan smooth jer...pe lagi...tadi bawak sampai 140 paling laju...then aku amik mase dalam 1 jam 15 minit jer utk balik pcak alam safely...mjur aku tahu merempit sket2...FYI aku ader moto Yamaha LC135 No Plat DBK 835...kalu nampak moto nie kat maner2 tgur ler "Hi Biatch"....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...