Chaos Here

Sunday, January 17, 2010

Lagu2 Big Bang yg best!!!!

Hi biatch....again we meet....tadi aku post sal grup Big Bang yang aku minat giler....
nie aku nak citer hal dorang lak...
dorang nie hiphop boyband...dalam grup dorang ader 2 org rapper si G-dragon ngan si T.O.P tue....tapi si T.O.P nie ader kelebihan buleh buat beatbox....tapi bukan beatbox cam dlan citer Dance Fliks tue...yg dlam citer tue ngarut jer...ader ker beatbox ngan *tuuuut*...whetever...forget that thang...pastu yg lain si seung-ri,dae-sung n Taeyang tue lah yg vokal lar dlam grup nie....

kalo psal vocal si daesung la yg paling bes kut....cube dgar dlam Chorus lagu "Top of The world" yes,..thats the topping i want for my popcorn....BTW...aku tak ske si Daesung kes dier mater sepet....slah mak bapak dier lah bgi dier mater sepet....

dalm byak2 lagu yang dorang nyanyi tue yg paling aku ske yelah yg dari album Gara gara go tue....check it out...kalo korunk nak try dgar lagu dorang aku bagi ler link tuk korang download....


kalo ikut rangking dalam winamp aku la, the most played song from Big Bang is like this:

1.Gara gara go
2.Top of The World
3.Sunset Glow
4.Friend(T.O.P ft Taeyang)
5.I don't Understand
6.Forever With U
7.Emotion
8.Haru Haru
9.A good Man
10.Bringing You Love

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...