Chaos Here

Saturday, January 16, 2010

new song download by me...

sajer jer nak megah tjuk lagu yg aku bru jer download...aku cam tau la link katner nak download lagu...kalu ko cari satu lagu tue tak jumper cakap ler kat aku...nanti aku tolong carikan...cumer kne bri tajuk lagu ngan artis yang nyani la..nanti aku post ler kat snie...so kne slalu ler tgok blog aku nie...

Pink Martini - Je ne veut pa travailler
http://www.mediafire.com/?fx8onx0fjxi

Boys Over Flower ost album
http://www.mediafire.com/?nqnwmwmnlwm

Leighton Meester ft Roin Thicke - somebody to love
http://www.mediafire.com/?mnhjmwyidrh

Lee Ji Hoon - My LOve Toward You
http://www.mediafire.com/?nujnt2zxl5y

Jay sean, Sean Paul, Lil jon - Do you Remember
http://www.mediafire.com/?tgzunqzhtkm

IYAZ - Replay
http://www.mediafire.com/?mtze5hnlzdn

Eun Ji Won - Siren
http://www.mediafire.com/?dzymmm2jzmj

Brian Joo - my Girl
http://www.mediafire.com/?13zkztzmmyj

2p.m - Heartbeat
http://www.mediafire.com/?mzcyuwmzgmn

aku pling ske lagu siren, my girl,somebody to love, replay,heartbeat..yga lain bese2 jer...lagi pink martini tue lagu french yg aku blajar la...try la dgar....kalo nak download copy pastekan link yg kat tjuk lagu yg aku tjuk tue...

6 comments:

becomingnurul said...

Ala. comel ke blog ko ni saleh. aku org first yg komen kot? :)

becomingnurul said...

*comel je

Saddle Paddle said...

bitch.. SOMEBODY TO LOVE tu macam aku penah dengar je... original song by Queen rase2nya

shapoji said...

tak la wei...try la dgar dlu...not that song....

of course ler...comel cam tuan dier ler....
yakk!!

Duke Benz said...

gila weng tak de koje

Dan Dolls said...

kome ni dolod lagu haram.. cube kome jadi macam mike,, dolod lagu kat i-tune.. ahaha.. laptop gua dah sampai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...