Chaos Here

Sunday, January 17, 2010

Seraammmm!!!!!

aku tadi duk sesorang kat bilik...Bro pi hospital tgok mak dier....tapi tak tahu naper tgan nie gatal nak search gmabr hantu...tup tup aku try la post gambar2 hantu yg bagi aku takut lah...tapi tak tahu ler...whatever lah....jgan berani sgat dan jgan takut sgat...ceh3 berlagak cool...dah lah aku tido sorang malam nie......
try ler tgok...jgan ler tgok malam2 cam aku nie gatal tgan nak search....


khabarnyer nie lah hantu kuntilanak yg nampak kat salah satu banglo mewah...btul ker tak tak tahu...


nie nampak cam gambar edit...


yg nie khabarnyer muncul maser konsert D'massive...hantu pon tahu gi konsert...


nie foto yg diambil kat salah satu hospital kat indon...hantu nurse ker nurse tue yg hantu???


hantu yg posing dalam satu gambar...tapi agak terselik....huhu...sempat hulur kepala jerk...


hantu nie ternampak kat dalam Azan kat dalan transtv...tak makn saman nyer hantu!!!


hahahahaha...gelak...gelak lagi...hantu nie yg lawak dapat aku tgok....sempat pakai bra pastu sengih...misti nie mak nyah mati kene lanyak jadik hantu....jadik hantu pon still nak nyah ker bang???hahahahahahahahahahahahaha!!!!!mmg tak abis gelak cam nie...

1 comment:

Anis izyan Abd Rahman said...

buruk bttooll gambar last tuh doeh~ adeyhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...