Chaos Here

Thursday, February 25, 2010

Mujur ader Dayah and de gang...

smalam mase aku gi tgok geng2 kak dee ngan nini blatih cheers dorang ckap nak gi shopping kipas,masquerade, ngan glove utk persembahan dinner... tapi masalah nyer kitorang tak tahu nak gi ngan saper....takder kenderaan masalah nyer nie....
tye fahmi, wawa,reen, syikin komander sumer ader hal esok....
pikir punyer pikir, bile dah tgah malam terlintas lah Dayah pon ader kete...
pastu try la YM dayah dier free tak arinie...dier ckap free...pastu aku ckap nak ajak dier gi ou...nak buat citer mmg dah nasib mnyebelahi kitorang Dayah ckap mmg nak ou pon ngan geng dorang....pastu nak try la masuk kan lagi 3 org termasuk aku....dorang ckap muat jer....fuh akhirnyer buleh gak pergi....kater Dayah nak gi SeoulGarden gak makan2 saner...nak try lah...nie pon dah simpan perut nie....Thanks Dayah and da Geng....kalo tak biler la kitorang nak gi nie.....mmg dah maser suntuk nie....padahal pasnie janji nak btolak pukul 10...nie dah 9.30...aku tak mandi2 lagii...sempat buat entry nie dulu tak than....nie aku nak mandi dlu..chow chow...

1 comment:

bunga said...

t update sal shopping ape taw! heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...