Chaos Here

Wednesday, February 24, 2010

penat week

aku rase sinilah tempat yg boleh aku luahkan perasan aku skang nie....
skang bru aku rase nyesal jadi class rep....mgu nie la bgi aku stakat nie paling tough tuk ditempuhi.....mak ai ssah do mgu nie.....ke"worse"an mgu nie start dgan nak cari budak wakil part tuk Public Speaking, konflik demi konflik last2 aku salah sorang yg masuk...hahaha pehal...kalu kire la aku yg hendel bende ngarut nie, pastu aku yang masuk...mjur bukan aku yg jadi mc....kalu tak aku nak pangil Public Shapeaking...sbab maser tue aku anjurkan, aku mc, aku bertanding, aku juri aku bagi hadiah, then last skali aku yg terima hadiah...ngarut do....mjur bende nie tak seteruk tue....
skang nie tengah pening lak nak cari MC utk majlis ngarut tue....last2 shahadah buleh nak tolong....then dapat lak lgilan dari kak dee, dier ckap yg geng cheers futsal tak ckup...si ekin kne balik rumah ayah dier sakit....dapat satu lagi masalah nak cari saper nak ganti ekin....mase aku tulis blog nie aku tak tahu bende tue dah setel ker tak....i hope bende tue dah setel la....
then jalan penyelesaiaan skang nie aku mmg kne pi shopping kompleks tue release tensen aku nie...dapat bau kedai pon dah okey ngan makan2 kat fast food ker....tgok lah camner...pale nie mmg rase dah nak pecah pikir hal2 bodo nie....harap mgu nie setel la...nanti nak kne blatih tuk dinner lak....hahahaha...beban tak abis2 ....harap2 ader la makhluk2 yg rase sian kat aku ker sesaper ker buleh tulun aku yg mmg dah tepu gler tuk mgu nie....chow dlu lah...nak tido nie....bye2 biatch!!! wait for my next updates...

2 comments:

shafinas rinoa said...

sha...
aku mengerti perasaan kamu..huhu be strong ea~

shapoji said...

i'm sick of this ....
life ain't so easy to me now....
hopes that its not gonna be happen again....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...