Chaos Here

Wednesday, February 24, 2010

Thanks biatch!!!

aku nak mintak maaf sgat kes tak sempat ucap terima kasih kat supporter aku maser public speaking...dorang yg tolong aku wat public speaking tue.....kes aku tak well prepared sgat so kne wat ala-ala poyo la....padahal sumer tue lakonan smata-mata.....
sepatutnya dlam skrips "you know that nobody is perfect, but i want to thank to my supporter"..tapi last2 tak tersebut mende tue...sory la rerakan...tapi aku ader pluang skali lagi tuk trima kasih kat korunk kes tolong aku....aku mmg dah mati akal canner nak buat aku tak malu ngan kontesten lain...tapi aku tabik giler ngan kontesten part 2...dorang mmg hebat and well prepared....tgu lah canner nanti...dah aku kne buat public speaking skali lagi....tak bes nyer....jadi stu beban tuk aku la tuk mgu depan ...dah la ader test mgu depan....pastu tadi dlam kalut2 tak sempat pon nak suh kekawan rakam aku nyer performance bodo kat depan tue....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...