Chaos Here

Saturday, March 13, 2010

pening, letih, explore, enjoy n da most important is biatch week...

aku mmg dah lamer nak update aku nyer blog nie...cumer mmg tak sempat giler kot....
journey week aku mgu nie stat pade hari isnin....spt biase...lecture penuh start 830 - 5 petang...letih giler.....
hari selasa paling bes kelas takder sgat...puh...puas ati shooting...first time jadi director...explore ari tue sapa ker hotel de' palma kut....hahaha tgu video yg aku edit nanti malam MPG...bru siap tadi....partu pasal masalah ice carving...mahal nak mampus...harga 800...baik aku beli henset yg canggih ker parent aku....what ever...masalah selesai tadi jugak....dah cantik...tempah kat kedai Teng Teng kat meru...terbaik jgak la yg dier buat....kiter org yg buat finishing tadi....tgu malam tue jugak....byak surprise wei MPG kiter nanti....
ari rabu tekanan sket kut....kelas tak der sgat...petang tue gi cari baju tuk dinner...mjur jumper....padan muker koa sha poja....bdan besar...bju ssah nak cari...kedai pon racist size.....amik ko....tgu la aku pakai aper malam tue....kalu rase nak amik gambar ngan aku...amat dialu2kan...bju aku mahal tue...
ari khamis....damn pagi straight tak pi kelas....edit video...malam tue byak lak masalah ngan performer part 8 lah, part 2 lah, part 4 lagi....paling besar Persembahan Dr. Nahlah....ssah nak paham aper yg dier nak....takperlah...tgu jer persembahan malam tue....harap2 bes....
ari nie....ader test 3 dlam satu....conjugation aku truk gler...tapi tak seteruk syafini la...mjur buleh cover ngan test 1 ngan reading aku...terbaek lah....
tadi pi hotel tgok2 bdak2 pompuan hias2 hotel dlu...sian gler dorang letih jer nampak....aku puji korunk semangat buat yg terbaek...chaiyok2....

hahahahah...nie aku nak citer....tadi pi makan kat pizza hut...
layanan truk giler...pekerja bising...lambat@lembap...piza amik order pukul 8.30 dapat pkul 10.00....damn you...at last aku dah hangin amik ko aku argue kat kaunter ckap tak nak bayar service charge korunk...aku ckap aku tk puas ati...so buat aper aku byar sampai 10 hinggit utk korunk yg lembab, lengai, kurang hajar....padan muker...last2 mintak maaf ngan aku...first2 ckap nak ttup mulut aku ngan soup of the day....like i giv a shit to ur soup....padan muker...
puas ati aku marah....bdak2 nie sumer takut nak pi argue....aku jer sorang yg marah2 kat kaunter....pdan muker korunk...hahahahahaha...nak duit aku utk service truk cam tue jgan arap la biatchhh.....hahahahahahahaaha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...