Chaos Here

Wednesday, March 3, 2010

Scrabble oh Crumble....

malas la lagi nak handle public speaking ngan english day nie....poyo jer aku jadi penganjur...tue pon kes aku mlas nak masuk mende2 nie....whateverlah...


public speaking, scrabble ngan crossword puzzle tue mmg ngarut giler....saper nyer cadangan suh wat mende2 ngarut2 nie...slagi ader dorang slagi tue ader public speaking, pidato, scrabble, crossword puzzle ngan career talk...ah like i give a shit ....

i try my best to fit in, but all this thing just knock me out....ku hanya mampu redha...petang nie aku ader public speaking lagi tuk final....aku bajet mser saringan sorang jer lah yg pergi...so aku rase cam michi jer kene....
tup tup aku yg jadi bidan terjun aritue trus terjerumus dlam mende2 ngarut nie....
oh god!!!slamatkanlah aku lagi...jgan bagi aku memalukan diri aku kes aku tak reti pon nak speaking2 nie....bce text jer pasnie....


P/s : whis is better sarcasm, sexism and racism?? my topic maybe...

3 comments:

bunga said...

sexism!

Anonymous said...

cayalah shapoji... you've made my day!! hahaha ;P

shapoji said...

konfem la....aku nie mmg jenis suke wa org senyum.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...