Chaos Here

Friday, March 19, 2010

Terasa la jugak....tak kesah pon...

aku mmg jenis bgun lambat....dan selalu nyer aku "press"jer DBK 835 aku tue pi kelas....tak gi kelas reramai la....tapi ari nie lain....
start pukul 8.25 aku nak kuar pi kelas...tapi tak jumpa aku nyer kunci....dan amik maser sampai pukul 9 cri kunci...mmg dah tak jumper....last2 trun jer pi jalan kaki....
pagi nie ader test french...nak buat ker citer balik bilik pon jalan kaki....dammmit!!!!! so i am not in da mood today....

abis semayang jummat po-i(kecek negeri 9 sket) tesco bli barang tuk biro rekreasi sket....byak gak la....pastu kne lah simpan kat bilik...tepon bdak2 rumah suh tolong amik barang...dorang ckap dorang nak pergi karok...dorang ckap dah nak pergi dah....ok fine...aku pon bwak jer lah barang sesorang naik...tak kesah pon cumer tak best la sket...terkilan...harap dorang tak bacer blog aku nie....aku sajer jer nak luah perasaan...hye blogspot jer yg paham aku...dorang pon bukan nyer pi lagi pon...
siap aku buleh gi beli kotak dlu, bukak facebook...takkan la tak leh nak turun kejap tolong aku...kejap jer kut...tak kesah pon cumer jgan ckap camtue...pastu mati2 duk ajak aku gi karok gak....konfirm aku tolak.... i am not in da mood now....lagipon busy ngan OPKIM skang nie....abaikan jer....aku bkan simpan dlam hati....

abaikan....hahahaha...esok dah nak kne handle sukaneka tuk budak OPKIM nie....yahoo....harap tak der paper yg berlaku....Jom jom...tgok budak2 nie sukaneka...byak aktiviti bes esok...

2 comments:

shafinas rinoa said...

wish i was there to see the event~ :(

fadhli rozali said...

saleh, aku terharu bila baca blog mu ni,huhu.. pape pun bykkan bersabar...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...