Chaos Here

Thursday, April 8, 2010

Rafiqin Darwisy...insaflah...

budak nie dah jadi fenomena dah...dalam maser limer hari jer group kat facebook yg benci dier nie cecah 53k fan dah...

aku tahu ngat budak nie mmg nak cari publisiti murahan jer...tapi agak2 la....ko dah buat tiga dosa besar keatas semua umat islam di malaysia atau seluruh dunia yg ader facebook dan minat Arwah Din Beramboi....1. ko hina surah Al-Fatihah, 2.Ko dah hina arwah yg tak buat paper kat ko pon..3.ko ngaku malaikat...eh tak silap aku ajaran2 sesat kat malaysia nie pon stakat ngaku Rasul jer...ko lebih2 dah nie...ko ckap dier duk kutuk org...org yg kena dalam drma sebabak tak pernah buat group bencikan arwah pon...ko yg dgn takder iman nyer duk kutuk2 Arwah...kecil2 dah retaded...

pasal ko la aku tak dapat jawab sgat test MKT(Marketing) pagi tadi...semua kes duk kesahkan hal ko...ko setan bentuk facebook kut...buat org lalai jer...ngan aku2 skali masuk...ko mmg buleh naik pangkat la dlm jwatan setan ko tue....

then ko ngan sampai skarang duk bangga ngan aper yg ko buat...tak raser bersalah ker wei??? org duk ugut ko...ko makin suker...buat kalo ko mati jer sebab tekanan...tak ker org duk hina jer kematian ko tue...mati dalam kehinaan...nak ker ko???? tapi aku tak tahu lah...hrap org lain jgan ikut jejak ko duk hina org yg dah meninggal...

Aku mmg rindu giler ngan lawak Uncle Din...hari aku dah tak seceria dulu...terasa kehilangan sesuatu berharga dlam hidup aku....aku kire membesar ngan lawak Arwah maser duk bacer ujang(lawak antarabangsa)...pastu muncul kat Wakenabeb, pastu yg paling suka sawancara kat riuh pagi era...paling suker yg mase jual kuih tue....lawakgiler maser part Dr.Rozmey...

aku rindu ngan lawak Arwah...tapi nak buat cam ner....tak lamer utk menceriakan malaysia nie....Al- Fatihah utk Arwah Din Beramboi...semoga roh beliau di tempatkan di kalangan org beriman ...AMIN...

3 comments:

sakura csgppkls said...

budak tu xde agama agaknye..kalu biarkan takot nti mkin mnjadi2 plak dye..

samelah salleh, sume org rindu pak din...mcm ade something missing je dlm hari2 kite..walaupun pak din da xde tpi kita akan selalu ingat pak din...

shafinas rinoa said...

Al-Fatihah untuk Arwah Din Beramboi...
huhu budak tu mmg melampau..kesian kat parents dia je..budak ni mmg xmatang..xpikir jauh kehadapan huhu~

Shafiq said...

lawak pak cin da best..apek ngan nabil pn xdpt lwn lawak die..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...