Chaos Here

Tuesday, April 13, 2010

To perokok ...dah baper lamer raser..sedap?


amik ko!!! bedebuk atas muker...aku buleh dikatakan org yg anti dengan rokok2 nie...tapi takder lah nak sampai tak suker si perokok tue...buat cam biase sudah...takkan sampai nak gaduh ngan kawan sebab dier merokok...lantak dorang la dorang nak mati awal dgn rosakkan organ2 dalm dorang...satu lagi nak buang duit merata2 pon duit ko kan, JPA ko(to JPA holder)...baik aku guner duit tue gi flaming ngan seoul garden ker(FYI that my fav place to eat now,sebab makan buffet - i like mat rempit...hah tetiber keluar ayat nie)....

ha nih bacer surat khabar nie...buat penat aku kopi paste kalo korang tgok jer...amik la pengajaran sket....raser jijik ker sket kat rokok tue...org dah ckap mender nie makruh...tapi kalo cam nie dah buleh jatuh ker haram dah beb....

korang berentilah merokok...hisap mender2 lain yg lagi berpekdah...spt ilmu hisab ker aper ker.(misti dah pikir mender lain tadi korang)..."don't pushy pushy"....

last word from me....jauhi merokok ingat la mende tue ader 'swine'...euw nanti lelama isap mender tue hidung tranforn....say "shuh shuh" rokok....

1 comment:

Anonymous said...

sebatang tu je kot..hahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...