Chaos Here

Friday, May 21, 2010

Penangan tarian Cute Korean Group

First Time aku tgok video nie mmg aku suker giler...hehehehe....
aper tak nyer ngan gerak badan mereka yg lembutbdan mimik muker yg cam cue2 gitu...heheheh
that was so GAY, Sha Popo....screw them!!!
Part yg aku pling suker maser yg dorang kene change buat tarian...geng laki nari lagu Group pompuan....mmg gay giler tarian mereka...tapi bes utk ditonton...tgok lah....
hehehehe...mereke2 yg terlibat spt, Shinee, 2pm, Beast, ngan Super Junior....
hehehe...kalo korunk minat lagu2 korean nie mmg korunk tahu la spo depa nie....jom tinjau gambar mereka dulu...video dier must watch gitu...
2PM
Beast
Shinee
SuJu(Super Junior)
I wonder dorang nie staright ke? hahahah mereka sumer straight tapi mmg budaya makai baju dorang camtu...gaye2 PLU gitu...tue yg buat dorang femes dikalangan gurl2 kat dunia nie....
hehehehe...i pon minat gak...special kes punyer...Tgok jer dorang menari...addicted to follow...
video

4 comments:

sillyloo said...

...lembut sgt nari nyer uhuhuuuuh....

shapoji said...

tapi bes( dah mmg lagu pompuan)....
nak harap artis kiter buat cam tue haram tak reti....
artis kiter duk fokus kat vokal jer....
kiter nyer artis kne pandai variety their performance...

Adnan said...

wtf!!

Puteri said...

hmm..
comel la dorang nari...
kte pon x reti nari camtu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...