Chaos Here

Sunday, May 16, 2010

Sambutan Hari Guru d K.F.B

Kenapa KFB? Bukan KFC...
haha...aku mmg gi makan kat KFC pon...tapi tadi dapat namer bru....Kentucky Fried Bird....instead of Kentucky Fried Chicken....nie kes ayam dier makin hari makin kecik....darn u KFC...Aku dah bagi namer KFB..tadi ader la sorang dua yg aku orderkan dpat ayam kecik...yg aku pepandai ler mintak abg tue tukar ayam...demand jer lebih aku nih....mmg tak puas ati dgan saiz ayam dier....

::KFC to KFB::

yg leh belah nyer budak skang nih sambut hari guru pon kat KFC...opps KF...i kne biasekan dgan namer bru nih....cgu kotrang yg diraikan nie mmg yg sporting lah...siap bawak anak ngan suami dier lagi...hahaha..dah kahwin cgu kitorang nie xlah nak ngorat2 lagi....

::Adik Ryan::

aku x rti sgat nak lyan budak2 nih...so budak nie cam dah borink bler tgok aku....hehehe...anak sedara aku yg 9 org pon aku tak lyan sgat...sumer pon kiut2 cam aku nih....tapi mmg aku jnis tak minat budak2 nih...so nasib ko lah ryan...lagipon takper ramai lagi anak murid mak dier yg dtang..yg lain pandai layan kut...

Dlam byak2 gambar terambil gambar retarded...hehehe...Photoshoot malfunction katakan....manusia maner takpernah ader gambar retarded kan!!!! hehehehe...model lagi la byak gambar retarded....
Tak dapat lari dri gambar camnih

Tup2 nak blik tahu berita tak bes...berat bdan naik lagi....dah cecah angka lapan dah....huhuhuhu...mmg sdih giler...hajat nak diet tak jadi arinie...tadi aku bantai snack plate + toasted twister + 2 kek secret(tak ingat namer per)...shuh2 nafsu mkan aku.....pergi jauh2....

p/s: tgah makan toasted twister sambil buat entry nie...bungkus makan x habis...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...