Chaos Here

Friday, May 21, 2010

Something Fishy Behind Disney Cartoon

AMARAN: video nih ader unsur 18sx...jgan tonton ngan adik2 anda...tapi nasihat adik anda dgn care betul pasni....
video
Malam2 buta nih, tgok siri The arrival. Yg pasal golongan freemason tuh...nie la salah2 satu konspirasi dorunk selama nie...Disney adalah salah satu franchais bawah depa....korunk kalo still ader adik2 tue stop2kan lah mereke tgok Disney nyer kartoon...kiter kekdang x perasan pon mende2 kecik cam nih...tapi yg gini lah yg buleh merosakkan....Dorang nak buat minda kiter dijajah ngan pengaruh seks nie sejak kecil lagi la....So pantau lah kegiatan adi2 anda yg still kecik lagi....kiter yg dah matang nih tolong nasuhatkan depa sket...aku takder adek tapi nak kne jage 9 org anak sedara nih...mmg pening pale!!!!

4 comments:

miss hav0c said...

waaa adik2 kene tengok upin ipin je pasni ngn kampung boy

shapoji said...

yes...disney sgat melalaikan...

Ain said...

Kalau ko baca The Da Vinci Code, dia ada cita pasal ni. Try baca. Mmg ko akan terkejut nanti.

Disney jugak suka masukkan element of masculinity dalam most of cartoon dia. Aku ada pasal ni dlm Tumblr aku. http://silverlocket88.tumblr.com/page/30

hellioz said...

u'll be PUNK'D...
gyahahahahhahaha~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...