Chaos Here

Tuesday, May 18, 2010

tag ~ contest syuman paling menawan

Katernyer:
1. Contest nie terbuka tuk semua peringkat umur
2. 1 gambar je (GAMBAR ANDA)... sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...
3. Gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4. Gambar BERSEORANGAN
5.Mestilah menjadi follower miss chentazetty
6.Sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
7.Jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org... (kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman...
8.Letakkan sticky pic ini sekali di entry anda... pastu explain...nape anda suke senyum..

Di tag oleh kawan sayer si anis......hehehe....
tgah busy sgat skang nih....tapi I cari la gambar aku yg tengah syum...hehehe...jumper gambar I tgah syum kambing nih.....
hehehehe....
tapi I upload dulu gambar sang penyetat mende syum2 nih...lihatlah dunia...tu lah si empunyer bdan...kat sebelah kiri nie...tapi buleh ker lawan syum I....
let see my smile!!! hehehehe...Sang chentazetty



Tapi I wonder, ni syum ker muncong? Ah!!!! tak kesah tapi kalo sper yg knal I...nie lah syum I yg automatik happen biler org cakap '1...2...3..."
Kalo org cakap naper I syum, sebab syum tue buleh buat I awet muda...utk syum anda hye perlukan 5 otok kat muka, sedangkan untuk berkerut anda perluka 100 otot...naper nak susahkan muka anda??? So I syum, walaupon kekadang dlam gambar nampak retarded...tue slah kamera yg tak cukup pixel!!! hehehehe....
dan dgan ini i tag lagi 4 my little minion tuk syum kat blog depa....hahaha...amik ko dan syum lah seindah suria!!! Not Suria KLCC!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...