Chaos Here

Tuesday, May 11, 2010

Terserempak kawan lamer sekolah dolu2, now a her!!!

Tadi nak gi hantar si faiz yg teman aku tido maser parent aku tak der kat rumah...on da 3/4 ways to faiz's house, kitorang ternampak seseorang yg mmg kitorang kenal lah....
serentak terkeluar dri mulut kitorang......"Ise"...kalantan name for hisyam.....

pastu aku pusing balik lah moto, pgi kat bus stop tuh....mmg dier...kitorang mmg lamer giler x jumper...mmg kire kwan baik gak la maser skolah dulu....pernah teman aku tido gak reramai maser parent aku takder...parent aku yg suker gi jager cucu2 mereka.....maser aku form 4 dier dah form 5...kire senior aku ler....hehehehe.....dier kate nak gi Jalan Hamzah...ehm aku mmg dah tahu la aper dier nak buat....kitorang pon borak2 lah tye khabar sumer....study kat ner skang sumer lah....mmg dah lamer giler tak jumper...last jumper still a him lagi la....

mmg terkejut gak ler tgok penampilan dier skang...cantik and ayu giler kot....tye namer per skang....dier ckap namer salu tukar2...kekadang maya, alia lah...sbab biler dah tukar bf mmg kne tukar namer.....nak tgok ker seberape ayu kawan aku nih????yg pompuan jgan gigit jari lak tgok dier....korang mmg kalah lah ngan penampilan dier...


mmg vouge la skang ko

nah amik korang nie lah dier kawan aku maser skolah dulu....mmg lamer giler tak jumper...aku tye dier ader facebook ker???buleh add....hehehe...yg laki jgan nak menggatal...dier sejenis ngan kiter....kitorang dulu, aku, faiz, mak neng ngan dier buleh kire mmg baek la kat skool dulu...kitorang mmg tak kesah pon kawan ngan dier...tadi dulu2 agak kesian la kat skolah dier nie...asyik kene ejek jer...dah mmg naluri dier camtue...nak buat cam ner....biarlah dier ngan dunia dier....dier tak guner duit korunk pon nak beli make-up dier....thumbs ups to you Ise...makeup dier tadi mmg jadi la...ngan mater smoky look lagi mmg vouge....

pastu aku ngan faiz tak lepas peluang lah amik gambar ngan dier...buat kenangan....biler lagi nak jumper kawan lamer...sumer bawak haluan masing2 lepas spm sumer...nie baru jumpe...tadi ala2 jejak kasih gak ler....





~Take 1 yg tk jadi sgat, mjur kamera I still okey, luv ya Jet Shasha~

~Yg pompuan dah bulih gigit jari skang~

~Just for a memory for us~




aku takder maksud nak malukan dier ke haper....dah dier yg pilih cam tue....kawan tetap kawan...takder nak malu pon aku kawan ngan dier...tapi aku still harap dier return to the truth gak la....nak buat cam ner...kiter manusia tetap manusia yg hidup di dunia fana nie....jgan ikut nafsu sgat...

tak kesah la korunk nak ckap per kat golongan cam kawan aku nie...tapi aku nak ingatkan dorang adalah makhluk jadian Allah gak...segala yg berlaku ader hikmah nyer...kiter tak der hak nak judge seseorang tue.....

paper pon still hepy jumper kawan lamer...borak2 hal semase nih...tapi tak leh borak lamer sgat kes bas nak gi KB dah sampai maser tuh.....so kitorang berpecah la kat bus stop tu skali lagi...then aku gi hantar faiz balik rumah balik....Happy Together 4eva....

p/s:tadi dier ckap eyeliner MAC harga RM80, mak ai mahal...the price u have to pay to be pretty,

8 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

perrghhhhh terkesima
kalah aku

shafinas rinoa said...

OMG OMG OMG
nasib baik tak sampai gigit jari..hihihi
setuju dgn anis...intan pun kalah kot~

hazmahnazfa said...

OMG!

shapoji said...

korang sumer don't stand a chance wit him...
opps sorry wit her.....
aku pon tak sangka dier sampai camtuh....
alang2 nak mengeNYAH kan...biar la betul2 jadi....'
OMG gak!!!!

Anonymous said...

OMG!
ak pun x makeup hot camtu.

Dan Dolls said...

ahaha... gilo babs la ise. mujo xbolok...

matpek said...

nasihat skit abe ise tu..

azHa said...

Walalaaa. Terkesima aku 5 minit. Ada nak dekat 5x aku tengok balik pict dia. Perh ! Aku pun tak mekap camtu aw. Huu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...