Chaos Here

Wednesday, June 30, 2010

I Heart Salesperson Juta Lemon

Tettt!!! I bohong jer....sory la....Yg sebenarnyer, i benci giler kat salesgirl/boy...ganggu i nak membeli ngan tenang....sibuk jer...I tgah memilih brang, "Adik nak cari aper?", yg tue okey lagi, kalo camnie "barang nie ader sales, brang yg tue tak okay".... yg pling I benci, I duk tgah tgok brang, duk stare jer...pastu kalo gi maner2 duk ngekor jer kat belakang, SHIT DEMMITTT!!!!!!!

Tolonglah beri I ruang, I nak bli brang ngan tenang...padahal shopping yg buleh release tension dah jadi not in da ood dah.....last2 I belah jer dari tempat tue......pdan muke hilang sorang customer....

Tadi pi Body Shop kat KB Mall, duk tgok2 perfume bru, tup2 I try lah stu dua perfume, dah dier tulis "try me"...bru jer nak sembur, dtang sorang salesgirl....trus trun nafsu serakah nak menyembur....syum2 , ckap sket2 trus belah....aku tahu dier tak nak bgi aku sembur myak wangi tuh....kedekut....

To all Salesperson/businessman/marketer/runciter/pasarer/7-elevener/others:
Rule no 1 - Customer is always right
Rule no 2 - If you think the customer ever wrong, reread Rule no 1....



ingat lagi x ngan iklan sabun apetah, "byak nyer lemon, lemon, lemon, juta lemon".....

p/s: esok ANTM cycle 13 ulangan at star world pkul 10 am...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...