Chaos Here

Wednesday, June 9, 2010

Phobia!!! What r yours?

Phobia phobia phobia!!! Aku phobia noks!!! Nie bkan kes citer hantu Thailand seram 4bia tuh....aku phobia....hehehe...nak thu naper???

Saper dah tgok citer nih...siler angkat hidung...baik utk awet muda!!! Tkut wei...

4get bout citer yg dah ditayang kat DK fac aku...Fenomena Dr. Rozmey dah lamer melanda fac aku...dimana ramai penonton dipapah keluar kerana tidak sgup menahan ketakutan, dengan hati meronta2 utk still melihat aper yg berlaku sterusnyer....Hehehe...nie ayat kosmo nak promote citer 2 Alam....

Tue la...tdi tertengok siaran AXN pasal type of phobia so I surf la tenet...Broadband aku dah bengong...buleh trade in ka??? eh eh terpesong akidah kejap.....Nauzubillah mintak dijauhkan....

Ruper2 Mohd shallehuddin bin Mohd Fauzi a.k.a Sha poji a.k.a Sha popo = Ophidiophobia + Spectrophobia + Traumathophobia +Rhytiphobia + Hematophobia + Gamophobia + Dystychiphobia + Klausaphobia

Pening kan aku tulis cam nie....so, aku sebenarnyer tak nak korunk thu pon aper mende yg aku tkut ngan senang nyer...kalau nak tahu yg korunk lak jawab soklan kat bawah nih!!!

Adakah anda rase Popo World is wonderful?

Hehe...ternyata blog nie bes giler....So aper yg korunk tkutkan setiap hari sepanjang anda menukarkan O2 kpd CO2 nih!!!! I dah revealkan...tapi jgan duK amik kesempatan keatas hamba...kerna aku hanya insan yg lemah!!!!

Oh mak!!!! aku nak tambah lagi stu ketakutan aku....Resuphobia ---> Dalam kata lain takut nak check result kat student portal....hehehe...esok result utk budak UiTM weh...harap Mr. Alloysiuses tak kedekut markah...puh aku lulus paper Endocrine aku!!! Kerana aku hanya insan yg lemah....kui3

P/s: sabtu ni nak try gi makan kat Cim Cum Food Village...dah lamer tak melantak dgan byak a.k.a makan buffet!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...