Chaos Here

Monday, July 12, 2010

Between Wink and World Cup...Damnnnn!!!

Ambik mood Sheila Rusli, "Mari dekat Mari Rapat" (ngarut giler telor dadar letak mayonis).....lupakan telor dadar tue....nie nak khabor....

Ader ker org yg murah ati pader zaman duit JPA ngan PTPTN tak masuk lagi nie....nak mintak bende satu nie....(per yg ko nak biatch?)

Dgan mata terkelip2, wink wink wink....saya nak iChocolate cikgu....I rase cam bes giler la....nak satu...kalu dapat nie tak nak makan...nak simpan jer....nak buat pusaka anak2 cucu nanti...wes bes giler tgok mende tuh....nampak futuristik giler....rase misti sedap (tapi still nak simpan kalo dapat, birthday pon dah lepas..ish!!) -fin-

Dan dgan ini sayer tutup sesi World Cup yg aku tak tahu a.k.a kesah kali ke bape.....yeah!!! nak abis zaman2 duk bdak melopong tgok game yg dah tahu keputusan sehari awal sebab ader Paul....(sungguh menyotong wahai Paul)...so World Cup, move bitch!!!!

Wink2....comel giler suara betina nie nyanyi....suker lah gamak nyer...duk dgar ari2 lagu nie....Tjuk lagu Nagging (maksud per tak tau, English tettttt sket).......Enjoy dgar lagu comel nie....tak paham minah tue ckap per....tapi go on jer sebab suara comel!!! -fin-

p/s:2 dlam 1...malas nak buat entry berbeza utk 2 bende ngarut tak bes nih....


2 comments:

velasrizal said...

i nye ptptn pn xmsk lagi huhu..

Stadium Yang Bakal Di Gunakan Pada Piala Dunia 2018

shapoji said...

JPA mmg cam haram la....salu jer lambat....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...