Chaos Here

Monday, July 12, 2010

Dibuai Mimpi Indah....

Ini kisah sorang blogger korean maniac, kisah dier bermimpi berkelah ngan korean star(guna lirik lagu ubat batuk cap ibu dan anak).....

Serious tak tipu, ari sabtu aritue bermimpi gi kelah ngan Nickchun & Wooyoung 2PM....serious shit indah...tapi agak geli sket...tak buleh citer detail.....habis kat sni jer.....luper dah makan aper maser picnic tue...

Yg pling lawak, siap dlam mimpi tue, amik video ngan depa kes nak berlagak depan Dayah, classmate aku....dier lagi korean maniac....hehehehe....

Tup2, terbangun lambat pagi esok, plan nak gi Genting Highland musnah, tapi tgah ari gi berkelah ngan kakak2 aku kat Ulu Yam...serios tak bes....tak citer pon kat depa hal nie...dorang bkan thu pon saper....buat citer aku jadi hambar jer nanti.....

p/s:i wonder biler nak mimpi indah cenggini lagi....hahahahahahaha :)



Pjam gmbar Cik Google, kes maser aku mimpi tue tak sempat ambil gambar, aku raser aku duk terkesima jer tgok dorang maser aku mimpi......hahahaha...that was so gay!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...