Chaos Here

Saturday, July 17, 2010

Sick of Curi Pasir News

~The One Who Believe Round-Round About The New At Television Fall To Stupid Dumbass People~

Dikabarkan semua kat TV bahawa terdapat kegiatan curik pasir kat
Wetland Paya Indah.
Pastu, menggugat kehidupan burung2 and alam semulajadi kat situ.
Pastu media pon pakat2 sumer channel siar natang yg samer.
Pastu kua sorang dua ahli politik ulas hal natang nih gak.
Pastu duk salah - menyalah sesame pesalah.

Kenapa aku jadi sakit ngan bende nie?
Satu, dah jadi macam salah satu agenda politik utk jatuhkan
sesama melayu.
Dua, media duk cam bangga dedahkan kegitan nie dlam maser terdekat,
walhal dah lamer giler bende nie berlaku kat selangor, knape peram berita nie,
ker jadi tenuk ahli politik tgu bile dpat green light.
Tiga, Camner buleh lepas kegiatan curi pasir sbelum nie,
kalo bukan sebab politician kan, tup2 dorang pemilik syarikat yg curi pasir tue,
of course "Media Tenuk" takkan nak siarkan pekung bos dorang.
Last, memang aku suker sick of everything.

Masalah nyer, naper skang baru nak kuar??
Ker hye akan jadi Satu Demam Berita jer cam salu,
Sminggu dua dah x siarlah, sbab nak peram lagi biler nak ngundi nanti
Kiter pakat tgok, biler tiba maser hal curi pasir nie surut, pastu nak dekat ngundi kuar lah balik citer nie.

Konklusi dier, Ahli Politik always act like they are the saviour of the world,
but behind that, they are just stupid, flat chested,
whorey shit brain, dumbass people who rules the world!!!

~Tamat Sudah Alkisah Ahli Politik Bodoh Curi Pasir~

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...