Chaos Here

Sunday, August 8, 2010

I've 3 Samsungs

hehehehe....semalam borak ngan roomates perjalanan blik dri PC fair, aku rase ader tersebut aku ader 3 brg samsung......takder la hebat....dorang tye aper stu lagi brng samsung aku?....heheheh tgok gambar ke-3....dlam tak sedar......dan sumer hasil duit JPA...tak mintak duit org lain....all belong to me!!!

Currently dibaiki...jtuh laut aritu, takder maser nak gi amik, so aku tak pkai enset skarang.....name "Jet Shasha"



Bru bli semalam, hehehehehe.....currently unnamed.....


Ha, nie la brg samsung aku satu lagi....hehehehe...dorang tak perasan ker??? merangkap brang dorang skali....pling berjasa utk sifat kemalasan aku

p/s: bkan nak menunjuk pon...kalo korang still rase aku nak show off, unfollow aku sdah...jgan bacer blog aku....nie halaman rasmi aku...ske ati aku la nak letak aper....ceh gelabah giler ayat!!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...