Chaos Here

Sunday, August 8, 2010

Of choosing PsP or Digicam

Arinie ader gi join pameran kat Sekolah Kebangsaan Bandar Anggerik, Sek 6 Shah Alam, pastu seperti biase la, budak2 suka aku nyer *&$%@^, nanti aku bukak entry baru pasal endape yg berlaku.....

Pastu dah abis dlam pkul satu gi PC fair Pikom kat KLCC, dlam ati dah ader sasaran nak bli per......hehehehe...tapi gi buang maser kat Sungei Wang, nak gi amik Shasha kat Samsung centre....sesampai pkul 4, tutup lah plak....malang di situ.....bler nak gi amik plak nie....

Sesampai kat KLCC tempat endape aku tak thu...hentam jer...dgan sorang2 takder henset nak calling bdak2 nih kat maner, tawakal jer jalan....last2 jumper geng Muhaimin tgah ngusyar laptop....fuh selamat!!!! kalo tak kne gune Public Phone(tue pon kalu ader la kat situ, rase cam takder) call dak2 nie....

Aku jeling2 jer kat booth Sony tgok harga PsP, last2 terjalan dpan booth Samsung, dan terbeli Digicam...heeeeee....bye2 PsP....next sem lah ko plak aku bli.....heeeeeee...giliran digicam dlu....tapi cam murah jer Digicam aku bli nie, bleh jer lagi klo nak bli ko....heeeeeee lagi....

Tak thu nak bgi namer per kat Digicam aku nie....test2 sket amik gambar2 kat Pc Fair tuh.....dan try2 gak guner secondary LCD kat Digicam aku tuh....dan terambil gamabr gedik nih.....hehehe...org peghok dpat Digicam la katekan aku nih... Samsung PL 101.....hehehe....yg ader LCD kat depan tuh...bleh la gedik2 amik gambar sorang2 pasnie.....

Kan dah terambil gambar gedik, dek Peghok tak pernah ader Digicam.....heheheeh

*peghok = jakun
endape = benda ape

4 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

mesti ke ade gmbar gedik ituh??

shafinas rinoa said...

suka sgt camera sambung ni!!!brapekah harganya??

shapoji said...

intan:harga murah jer, RM599 kat pc fair...hehehehe

anis: nak test gune skrin depan camera tuh!!!

eesyaheera said...

hermmm. nice pose. haha. weh, upload gmbr camera. nk tengok. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...