Chaos Here

Monday, August 9, 2010

Persamaan NoGaps - RGV - Open Day SKBA

Aritue kan I dah janji nak citer what happen kat pameran maser open day kat SKBA.......
sekali lagi korang kene nyanyi lagu nie "Ini kesah seorang anak cabut lari...bla bla bla" (kalo nak lagi bes buat gaye Usopp Zombie Kg Pisang)

Alkisah nyer, ketiga2 lokasi adalah kejadian jenayah yg maner aku telah menjadi mangsa.....bukan mangsa kebakaran, mangsa banjir mahupon mangsa rogol - Nauzubillah mintak dijauhkan.........Tetapi, lokasi tersebut adalah lokasi dimana aku secara rasmi nyer kene "i-pod touch" dikawasan Jamban I.....

Kejadian Pertama - Sayer menang "I-pod touch" adalah maser berkunjung ziarah-menziarahi Rumah Kebajikan Kulim......Beberapa kawan ucapkan tahniah kepada sayer......Tahniah Shapopo

Kejadian Kedua - Org tua salu berpesan, jgan biarkan pisang berbuah 2x, tapi bukan pisang yg berbuah 2x, "Ragbi sentuh" plak yg berlaku....disekitar kawasan RGV.....dikabarkan maser itu mangsa tgah bergegas nak ker sana, tetapi Ber "Ragbi Sentuh" dkat Jambannya....

Kejadian Ketiga - Mangsa yg blum reda dgan musibah yg menimpa nyer, skali lagi kene "Touch Screen" kat skolah SKBA.....Mangsa terpinga2 terkesima, dgan kejadian tersebut.....sungguh malang ShaPopo kiter.....

Hehehehehe....sesungguh nyer...Citer nie kne critakan dgan care tersembunyi sket krana sguh Taboo jika berlaku keatas seorang teruna....But i wonder, How Come They Do That To Me? So Nasty They Are......

p/s: I-pod Touch = Ragbi Sentuh = Touch Screen ialah satu perbuatan yg samer.....cumer sedikit diselindungkan.....


Ini I-pod Touch
Ini Ragbi Sentuh


Ini Touch Screen

Selepas diteliti, tiada langsung persamaan antara mereka :p

2 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

hahhaha~
menakutkan je
duh!

Shafiq said...

aku saksi kejadian..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...