Chaos Here

Wednesday, September 22, 2010

Bile kiter berkeyakinan!!!

Jika ko fikirkan ko boleh, ko hampir jer lakukan, tapi kalo ko lebih yakin, sumer mende, tak kisah aper kejadah nyer semua itu, ko tetap akan buat!!!!

Lack of confident, itu semua mainan fikiran semata2....stage fright lah, ape lah...sumer tue karut marut bit harut marut....( nie ayat biler aku dah over yakin)

Tapi kalo ko over-confident, dipercayai akan menyumbang kearah kesumbangan...sepertilah minah from Philipines nie....(korang nampak x permainan yg ingin aku kaitkan), terangkan.....kesumbangan dier dlam sumbangkan lagu nie mmg, "MASYAALLAH", jerit batinku.....Sile enjoy....

AMARAN: Starting rakaman ini mengandungi unsur2 seram, pesakit2 jantung, mak2 bapak2 yg pregnant pandai2lah tanggung kalo termaut ngan terbesalin...jgan biarkan diri anda trus diselubungi tudung saji!!!




video

p/s : Ayat kegemaran --> "I tak confident"

1 comment:

mumyShaneQeisha said...

menakutkan, bkn suara tapi rupa la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...