Chaos Here

Monday, November 8, 2010

Blog Ditutup?

Blog akan inactive start dari sekarang, hinggalah selepas semayang jumaat mgu nie....Penutupan sementara ini, bersempena, 2 paper exam yg aku buat tak kesah aritu maser lamer dok cuti, skang dah tgal 2 hari.....Aku bajet cam senang jer paper tuh, skali bukak note bcaer tak paham.....so no more blogging, blogwalking n blogwhoring lol~.....Byi klise kna?

Doakan aku buleh jwab paper CVS ngan Biotech...Skang nie bru tgah kumpul note....asalkan lulus pun tak pe....taknak fail, malas nak repeat, mlas nak bacer blik, study untuk lulus....lulus pon JPA still on!!! Kerja still dpat...huhuhu!!!
Dan saper yg dlam mood exam skali tuh, good luck guys.....

P/s: nak makan nasi lemak pgi2 nie, tapi terpaksa menolak, takut terasa ngantuk, tak terbaca lak note bertimbun tuh!!!

12 comments:

nas said...

aik..chilllah..aku nie lek je...esok ader exam aku berblog jerk...at least time stadi fokus giler2..time on9 pon kne la laju2 :P

Apa itu 'Anak Ikan' dan 'Anak Ayam'??

i am S!L4H.. said...

fuhhyohh struggle kott....

shapoji said...

i have to struggle, or i struggle to live... again..than jer....1 thun stengah jer lagi....

akubiomed said...

Tuh lar pasal, keputusan yang bijak offline dahulu utamakan study dulu. Selamat menempuh ujian

shapoji said...

cuti nie nak berblogg gile sakan....

i am S!L4H.. said...

stdy mne?

shapoji said...

uitm pcak alm.....kat kawan jin tendang...tapi skang cam dah mju sikit2....kemajuan terbaru econsave dibuka!!!! lol~hahahaha

Pencacai Alim said...

slamat2...

shapoji said...

selamatkan blog nie....

belalang hijau said...

semoga berjaya bro...

shapoji said...

thank anyway...hahaha...now time to reopen back my blog with bitchy entry has come!!

shapoji said...

not have come actually, but getting near!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...