Chaos Here

Wednesday, November 24, 2010

CONTEST GAMBAR PALING CHILL !

Aku kene tag oleh budak ini, alahai malas nyer nak jawab…hehehe…tapi biler dah bace abis, cis, ini sonang jer, kalo stakat nak chill tue, sebelah mata pon buleh buat kan….haha (bunyi berlagak), aku kan jenis giler2 bitchy, snang jer nak cari gambar aku yg chill, so ape kontest nie sebonar eh nie?

Kami CHILL, anda?!!

1- Tangkap gambar korang PALING CHILL tak kisah individu atau ramai-ramai. Boleh edit kalau suka. Caption gambar kena buat tagline sendiri contoh : 'Kami Happening, anda?!!'. (tak perlu cerita tentang gambar, aku cuma mahu tagline)

2- Buat entri pasal contest ni. (itu sudah mesti). Linkkan URL entri korang ke entri ini. Tajuk entri : "CONTEST GAMBAR PALING CHILL !!"

3- Letakkan banner contest ini di entri anda, dan sidebar juga. Linkkan ke entri ini.

4- Follow blog ini, i mean blog HUTAN KABUT.

5- Tag paling koman 3 blogger. pastikan mereka tahu contest ini.

6- Bagi tahu anda suka warna apa jugak.

So aku pertaruhkan hasil terbaek aku, yg juga profile pic FB aku, ala2 diawangan gitu, tak berpijak ditanah lagi uolls!! So gambar aku tak perlukan pelakon2 tambahan utk jadi chill, enough with me as the focal point! haha (berlagak lagi).

TADAAA!!!

61492_1403370450287_1413139514_30941241_1460586_n

Tagline: Jump into my world!!!

So What I got to kick all the contestant ass? (Additional)

1. Kasut anak sedara aku, ter-enterprem

2.Nice Curve, Mengenyam x? lol~

3. This Skinny that now I even can’t wear it!!!

So korang rase aku chill ker dah over chill skang nie? hahaha, screw that, dlam syarat tue dier nak tau aku ske warna aper kan, so ungu la warna pilihan hati. hahaha, nie lah mase nak tag kawan2 so saper la aku nak tag…jeng jeng jeng:


telordibasuh(cubaan nak kenal saper tuan dier)

this girl

miza

ee

zuhan

selamat menjawab yer!!!


5 comments:

Miza Yusof said...

thanks pop. nanti miza siapakan entry :)

fhana hunnae said...

wuahhahahah poyoz glew lu bro! ahaks...but TERBAEK..hahaha

Asrol Mania said...

wow.. aksi akrobatik... hehehe... nape x letak kiraan tan kos sin skali kt gmbar tuh? hahaha

zuhanismohamed said...

wohoo gambar kau hebat ada peluang cerah menang..haha

nanti aku join eh..tq tag :)

idAti mALek said...

wah siap tag telordibasuh lagi tuu..hahaha....tu la, aku pun nak tau sape empunya blog tuu...heheh~~

btw gd luck...thx 4 join~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...