Chaos Here

Friday, November 26, 2010

Dah tahu nak beli kereta apa bila dah kerja

Jawapan dier : Peugeot 207 cpc ss

Sebabnyer?


Tadaaaa!!

buffered earning...

Tajuk jer panjang, input tak kemana kali nie, saje, biler balik main Dota tadi tgok Nuffnang aku, terkezut gak ler, eh bulan November nie mmg bulan bertuah aku. Nie First 6 BE aku tau, sbelum nie aku buat derk jer ngan Nuffnang aku. Otai2 blogger tak bgi bermegah ngan BE, tapi aku cam terlalu gembira bulan nie, so rase nak tjuk gak, sebagai terima kasih kat Nuffnang.

So bile dah kerja dah thu la nak kene bli kete ape, so aku google la tgok camner lah kete yg bagi aku duit kocek siket2 nie:

Tadaaaaa!!

peugeot_207_cc

bile tgok blik, tak buleh lah bli, kat malaysia selalu hujan, dan panas, tak sempat tutup dah basah kuyup….hehehe alasan

6 comments:

miszblackrose said...
This comment has been removed by the author.
miszblackrose said...

ouhh..beli laa..jgn xbeli..
nt bole tumpang sekaki..xbyk pon..hee

fhana hunnae said...

saya sgt skew peugeot okei!!!! hahaha nak suh kwn awk tue blikan boleyh????? hahahhaha =p

shapoji said...

buleh la nak suruh dier bli, die byak duit tue...

Matika Love 131020 said...

saya ada award untuk blog awak..

Iqin said...

semat gle kot kete tu ^^ hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...