Chaos Here

Sunday, November 14, 2010

Filem Twilight Saduran?

Biler cakap pasal saduran, misti la org trus refer kepada peniruan, penciplakan atau copy paste dan mungkin spoof!!!

Pasal Citer Spoof nie, dah byak dah org putis buat, sampai skang industri filem kat malaysia pon dah buleh meneriam filem2 sebegini….Cth terbaik Jangan Pandang Belakang Congkak (JPBC) 1 & 2….yes…this kind of movie is interesting to watch..I really admit that….

Berbalik kpd tjuk kiter la y’all, Filem Twilight, yg pamerkan vampire2 yg hot tuh, bercahaya bak berlian biler kne chy mthari (fiksyen smata2)…ya,Abg Pattison kiter yg berlakon tuh…skang dah thu yg maner kan….ya, cerita nie mmg mencetuskan fenomena, aku rase Twilight jer yg best, biler dah New Moon ngan Eclipse aku dah tak minat. citer nie sampai giler femes byak cam hram spoof citer nih….

Antara spoof2 citer nih!!!

Twilight Parody by The Hillywood Show
Trailer Only Spoof

Dan ade gak yg versi filem penuh cam citer Vampire Suck!!! Nie Trailer dier….

Vampire Suck

Nie biase jer…nak tahu yg lebih panas dah mantop….nantikan pendedahan dari kami Krew the Screw…jeng jeng jeng!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------


~Hasil Siasatan dri Krew The Screw~


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie mak nak citer sket noks….(pehal ngan aku nie, hantu nyah maner yg rasuk plak nie)….tadi aku bukak tgok mesej kat FB aku….tgok2 ader satu mesej hal aku remove BFF aku dri FB aku…kire kitorang gaduh2 rebut awek la kan….I hate you forever and ever…..sebenarnyer aku sjer jer…boring ngan FB aku tak thu nak buat aper…remove fren pastu add balik….

*nie mesej dier tuh

Untitled

*sory la dlam loghat klate sikit2….hehe harap pham la..

-tgok msej last dri kawan aku yg last tuh-'

Nie la filem saduran Twilight yg aku maksudkan dari tadi…so aku google la Twinklight tuh…not very surprise kes kawan aku dah ckap awal2 aper…..nak tahu??? Klik Sini….but if u not strong enough plis dun klik that…now you know what I mean…people around the worls is really crazy man…they know how to just take granted at everything, even that, what I mean here….

P/s: so kao JPBC nak buat spoof gitu gak camner byi nyer, Jangan Pandang Belakang Bon***, amacam sesuai tak??? Mengenyam tak???

4 comments:

nur said...

xminat sgt citer2 twilight ni
ALL IN ONE
ALL IN CONTEST

MangkOk cHenTa ♂ said...

aku sker twilight...
aku ske sume citer..hahahaha
janji dia filem...
kecuali ade filem aneh sal pie daging manusia dlu~

suichi said...

xbest la twilight ni~~adeeh~~~

shapoji said...

yes....citer twilight mmg ader pechan kipas susah mati ngan anti kipas!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...