Chaos Here

Monday, November 22, 2010

Have You Met Your Pharmacist?


Dup Dap Dup Dap!!! Masa dah makin singkat, hari semakin pagi, aku semakin cuak!! Itulah perasaan first time nak mulakan practical aku kat retail bermula esok. Mmg cuak seh, nie sampai tak buleh tido. Wa, i have to use my soothing word, " Baskin Robbin , Gelato Fruity , Seoul Garden," Haaa, lega sikit!

Esok secara rasmi nya aku akan mulakan practikal pada pukul 9 - 4.30 ptg...lame giler, ajat nyer nak buat 4 jam jer, tapi pharmacist tue rajin nak ngajar kitorang selama 7 jam 30 min lak...kitorang terima je lah....

Have You Ever Met Your Pharmacist? I'm here for you all, meet me at Medica Pharmacy at Jalan Wakaf Siku, Kota Bharu, Tell Me Your Problems, I Will Heal You (ayat dah start poyo).

p/s: sory la ek, kalo saye tak menyempat nak comment, blogwalking ngan blogwhoring kat korunk nyer blog!!! but dun stop visiting here,

2 comments:

deefaLya~ said...

gudluck practicall. =P

S..U..D..@..I..S said...

tahniah dah dapat practicall
gudluck untuk semua urusan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...