Chaos Here

Monday, November 22, 2010

Kembar, I Like!

Twins Parade

Ya mmg btul, saya memang suka tgok org kembar @ twins, yes they are unique in their own ways.

So far, dalam family saya masih takder yg lahir sebagai kembar, dan saya teringin satu, mungkin? Mak saya kata kalu nak dapat anak kembar kena ade titis2 nenek moyang yg pernah dapat anak kembar, bru lah ada kemungkinan akan dapat anak kembar. So, saya harapan tipis untuk dapat la gitu.

Kenapa saya suka tgok org yg lahir sebagai kembar nie, tak thu lah nak ckap bagaimana, susah utk terjemahkan dlam ayat, tapi tue lah, sya mmg suka tgok mereka. Cara pembawakan diri, penampilan, perkongsian, dan kembar nie tend to get connect each other, ones get sick another will tend to get sick too, yes I agree they really unique.

So saya telah search2 kat google, nak tgok2 org kembar nie, so terjumpalah beberapa photo org2 kembar kat dunia nie:

olsen-twins-picture-3

This is Mary-kate n Ashley Olsen, the most famous twins I think

twins-gf

Nie Kembar yg berlakon dlam Harry Potter,yg jadi abg Ron

Michelle-Amanda-twins_l

Nie Kembar yg pernah masuk America Next Top Model, Yg atas Michelle, Bawah Amanda

JLOBabies

angelina_jolie1

Angelina Jolie n Jennifer Lopez ada anak kembar

Twins Babies Photos 02

Twins Babies Photos 01

Yang Comel2 lote

Tapi bile taip nak cari orang kembar kat malaysia yg nie keluar sebagai result, as expected:

Malaysia-twin-towers-tag

p/s: kat kelas aku skang ader sorang yg kembar, aritue tersalah org kat Jalan TAR, yg aku tgur tue kembar dier, hihihi, ingatkan yg classmates aku. Malu gak aritue. Mjur die sporting, nanti dier ingat aku pervert plak, main2 tgur gitu je.

7 comments:

Kisah Si Ulat Buku said...

kembar yang terakhir tu yang paling aku suka dalam ramai-ramai

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kembar sgt comel ! :D

Miza Yusof said...

salam shapoji. miza baru jawab tag. meh ler tengok. hehe


http://hayworlds.blogspot.com/2010/11/tags-about-music-library-on-shuffle.html

S..U..D..@..I..S said...

selalunya nmpak kembar seiras
jarang2 yang tidak seiras
biasanya sama jantina....

NAZRUL AZAT JAMIL said...

awwww

Amirrah Zawani said...

saya pun suka kembar,,
best kan kalau ada kembar :)

Anonymous said...

Hi,

Just wanted to say hello ;)
i'm new to this board.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...