Chaos Here

Friday, November 19, 2010

Lady Boy vs Shemale

Nie nak gitau sket pasal, Lady Boy and Shemale, ape beza antara mereka??? What is their differences?

Lady Boy la kalo nak didefinisikan, seorang lelaki yg masih sempurna berpakaian seperti perempuan, dan berkelakuan seperti perempuan mekap macam perempuan, atau orang panggil ‘drag queen’…macam dlam video nie!!

Mujur lelaki ‘ganten’ tue ader penzoil, kan buleh pecut, biler jumper makhluk2 cenggini, selamat lelaki tu, kalo tak kne rogol dah tadi…kreatif gak iklan dier

Shemale plak, adalah jantina ketiga selepas lelaki dan perempuan, yg mana si lelaki itu telah melakukan pembedahan transgender, dimana ko** nyer telah ditukar kpd pu**, kan senang nak ckap, berpenampilan perempuan, sehingga org ingat dier tue perempuan sejati, hakikatnye adalah lelaki. macam yg nie:

Yang nie operation trangender dier fail, Sape yg dah tertengok nie mmg akan mimpi ngeri malam nie…hahaha…

So aper motif aku buat entry nie, motif dier errr takder motif!! Saje jer, nak tjukkan kat korunk bhawasanye kite mendekati akhir zaman..and at least korunk dah tahu nak bezakan antara dua mende nie kan….hihihihi

-CASE CLOSED-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Korunk ingat lagi tak kawan aku mase sekolah menengah dulu, sekarang dah jadi perempuan…kat sini..semalam jumpe mase hari raye, berpakaian baju kurung, dah la jarang, lagi seksi dari pompuan sebenar….lupakan bende tuh, thun depan dier akan masuk Pertandingan Ratu Mak Nyah kat Golok bunyi nyer…skang nie dier antara yg hot2 gak la sket2…hahaha…Good Luck lah utk ko..

Pastu maser duk cari2 vidoe kat youtube, terjumper satu dua video lawak dari Thailand, hahaha layan je lah….

Alah, stereotype lelaki, tak buleh nampak perempuan cantik, skali kene pompuan tue shemale, kan merana HIV.

Video nie Hebat giler, sempat tukar2 peranan ngan penampilan lagi, Power Root buleh lawan ka???

P/S: CUKUP MENYENYAM TAK, HIT SOME COMMENT, GRRRRR!

5 comments:

fhana hunnae said...

wuahhahaha lawak seyh! =p kalau dh laki tu laki la jugak kan.hahhaha

Sophie Al-yahya said...

arghhh..tension tgk..lawak btul..

shapoji said...

@sophie jgan tension, ptut buleh buat org gelak jer.....

zmah said...

Berpakaian wanita tapi kita masih dapat mengenalinya LELAKI.

shapoji said...

@zmah yg tue ladyboy namenyer!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...