Chaos Here

Friday, November 19, 2010

Mereka Senang Fokus

Tadi sambil duk branch, kitorang sekeluarga, 3 org jer, My parent and I, yg lain dah belah balik rumah memasing, tgok Lee Chong Wei tgah Lawan Bonsak Ponsana, menang straight set,,huhu..menu arinie mmg mantop, ternak lemak lah maknanya aku cecuti nie, Kerabu Perut Thailand + Paprik Ayam + ngan Sup Tulang, wah giler!!

Sesambil tgok tuh duk borak2 lah kan sekeluarga, sekali tuh aku terkeluar hal, badminton nie org2 jenis cina jer kan yg reti main, tgok lah, China, Jepun , Korea , pastu yg wakil Malaysia pon cina....ade lah kes2 terpencil, cam Taufik Hidayat tuh kan....

Mak aku ngan selamba jer jawab, dorang pandai main sebab sumer mata sepat, senang nak fokus bola time main, smash tue trus kena tepat, tanpa rase bersalah mak aku trus2 jer makan....cis, alasan tak munasabah mak aku bagi....

Aku bkan nak jadi racist atau ape kat entry nie, dah takder modal nak kuarkan....korang rase camner sebenarnya, sebab aper dorang hebat berbanding kita orang melayu, sebab kita malas ke ape? tgok je lah permainan si Hafiz Hashim tuh...bile dlam game jer, malas btul nak bergerak, kalo dah malas tuh jgan main, bagi pelapis bru main timba pengalaman, ko bersara sudah le....PEDAS PANAS!!! hahaha

p/s:Hafiz Hashim pemalas!!

2 comments:

chuu said...

hahaha., tu ke sbb fokus., jahit sikit mate tu .. XD

shapoji said...

jahit mate hafiz hashim, bru la dier perform time game...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...