Chaos Here

Friday, November 5, 2010

Semayang Raya Deepavali!!!

Jgan ingat aku Keling plak...entry nie takde kene mengena utk lagakan org melayu ngan org india....Screw the racist thing...Racist is so yesterday!!! Lawak sket

Semalam kunjungan kamik ke Cineleisure(aku google tau kes tak tau eja camner)....first time gak la gi Cathay Movie tuh, 'Peghok' gak ler.....Faiz la yg 'Peghok' salu nyer...Bersama azri+azrai+fahmi+faiz+bro

Movie pkul 9.30...sampai pkul 8.30....offcourse la semayang Isya' dlu dripada duk melangok bodoh jer....Alhamdulliah....

Tapi time semayang dkat rakaat kedua, ader la byi soksek2 org masuk, bertambah lgi sorang makmum kan....hehehe tak kusyuk lak semayang(sumer ngaku tak kusyuk) sbab nyer duk pikir naper mamat tuh tak nak masuk jadi makmum sekali....Jeng jeng jeng!!!

Lepas habis semayang dier still gak tak masuk.....salam sesama kitorang pastuh belah...har har har!!! lepas kuar dri surau tuh azri gitau kitorang slah kiblat....tuh yg si mamat tuh tak masuk jadi makmum......nie sumer salah faiz....dier yg setting sejadah....aduh...ptut lah....Si faiz tuh (yg hitam sekali), esoknyerkan deepavali....mmg lah kitorang sumer tersemayang deepavali sekali....

tak abis lagi duk gelak2, fahmi lak wat hal....maser nak pkai selipar, dier bru pasan dier pkai selipar sebelah lain...pkai selipar kawin...aduh rosak program....hahaha....lepas tuh dlam pukul 9, dun tgu mamat tuh blah dri surau, nak semayang balik....malu tul ngan mamat tuh...siap nyorok2.....

Balik nie misti mamat tuh buat status FB or twitter "segerombolan ajaran sesat kat Cineleisure"....aduh...malu mak, malu....harap tak jumper mamat tuh dlam pgung pasnie....Mjur dier tgok citer Estet....hehehe....kitorang teka la...sbab dtang ngan awek....

Citer takers tah paper lak....natang budak pompuan kelas aku buat status kat FB citer bes giler lah aper lah....padahal sbab bya yg hensem dlam citer tuh...tue yg ske....

nak balik tuh gi lepak kat Steven, makan chicken chop or grill or sma waktu dgan nyer....Aduh!!! what a day...tue la saper suh lamer tak kuar gi jalan2...kan dah dpat Badi "peghok"!!!

p/s: Peghok=Jakun

3 comments:

Shafiq said...

korg tgk cter takers jgk ke?

matpek said...

dok rok..hahha

shapoji said...

jgan tgok wei takers....tok bes lasung....nyesal tok sudah la kalu tgok...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...