Chaos Here

Friday, November 5, 2010

Spelling Is Nothing!!!



So camner??? In case aku selalu taip salh buleh dimaafkan tak?? korang still buleh teka kan aper yg aku nak tulis kan if aku buat typo....
salah satu typo yg aku buat aku ingat ialah "cantik" aku taip adlah "pantik"...pantik is what ha??? kikiki....

So, saper x buleh bacer hit some comment!! aku bgi jawapan tau...

P/S: setiap entry aku misti akan ader typo....nie kes aku jenis tulis2 pastu tak check pastu trus post pastu tido...my habit if aku tulis entry...

6 comments:

nas said...

mula2 aku terlihat macam bahasa jerman..rupe2nyer bahasa melayu n english pelik2..hehehehe...menarik! :)

latest entri:

lelaki hensem vs lelaki tak hensem vs lelaki skema

shapoji said...

ko buleh bcer tak???

Miz CanisTaL said...

haha.. bestnya.. ak bleh bca.. pelik tul otak kita ni ee.. ahaks..

shapoji said...

otak kiter ciptaan hebat yg maha Esa...

Eda Frida said...

i got to know this during my class in germany. pretty cool right. how bout writing like this time exam....baru x bosan lecturer menanda, btol x popo?

shapoji said...

boleh2 eda...blueh rpaeet peapr tuh....hehehe...aku dah terpengaruh dah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...