Chaos Here

Sunday, November 14, 2010

Suatu Petang Di Ikea

Ikea...dgar ikea jer misti org duk pikir perabot canggih manggih ,futuristik , colourful but rejected from overseas kan....

Tapi aku lain, dgar jer Ikea, trus pikir Meatball , Daim Cake , ngan Chicken Wing dier....dan spt biasa, aku bertuah sbab aku ader kakak yg berduit, suke gi jalan tapi tak pernah2 nak ingat jalan nak pi tempat2 yg pting, spt OU, Ikea ,Mid Valley , and Sunway Lagoon...so kne la bawak aku....hehehe....stu kelebihan aku iaitu tahu jalan2 nak pi sner sumer....so aku di sponsor ler....hehehe...mkan free lagi...tapi kalo aku bgi direction misti kakak aku still sesat, walaopon aku kat sebelah bgi arahan....so arinie, aku diberi kepercayaan utk bwak kete dier....hehehehe....1st bwak kete around KL nie....best2

pjam photo pak cik google


Berbalik kat Ikea, tadi jumper classmates kantoi dating ngan awek!!! pgang2 tgan lgi...mjur dier tak nampak aku....hihihi...esok aku nak gossip xoxo ngan housemates!!! mser nak blik jer, jer nak naik kete ader pak guard duk tjuk2 aku...eh plik, aku tak tutup lampu kete ke ape!!! rerupanyer tyar pcit....aku trus OMG OMG OMG!! kakak aku cool jer...tgok jap tyar tuh, bukak bonet, amik jet ngan tyar spare!!! aku dlam hti "wow"...pstu dier suh aku tlong2 sket tkar tyar tuh....aku kuat la sket banding dier nak bukak nat tyre tu...

Sambil tukar tuh dier ckap, nie dah kali ketiga dier alami tyar pancit...pastu duk bebel kat aku care btul nak tukar tyar...
1. sbelum angkat ngan jet, kne onggarkat nat tyre lu....
2.cri tempat nak letak jet, pastu elevate la kete
3.pastu bru buleh bukak sumer nat tuh....
dier ckap kalo angkt dlu bru nak longgarkan nat, tkut kete tuh bergerak sket, nanti jtuh dri jet....

wow kakak aku mmg expert wlaupon 'ngok' sket bab2 route....msuk highway jer tak sesat budak nie!!!
hahaha thank to her, tgan dah hitam tukar tyar, kitorang bsuh kat 'jamban' rahsia hehe....trus belah dri ikea....duit autopay kne byar dua kali....damn...mjur mrah jer.....

Blik, bawak kete trus slow2 jer!!! hehehe...


4 comments:

fhana said...

oit! hahha IKEA= Meatball..LOVE meat ball! sme gak! kat highway jek xsesat.hahahha =p

shapoji said...

mmg la takkan sesat....signbord bersepah....sape sesat tak thu lah....

sillyloo said...

wah IKEA meatball mmg masyuk,dan slalu gak beli curry puff half dozen :p

Dan Hudson said...

komen = poyo sebab xajak aku.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...