Chaos Here

Sunday, December 26, 2010

500 blog

image_thumb[1]

Banner nie ada kat mane2 blog sekarang, nampak tak permainan Abg Ben sekarang? lol~

Nak tahu pasal diri saye, nickname, Sha Popo. Asal kelantan, Umur saya 19 thun, 2 thun lepas, minat blogging nie sebab buleh tahu byak bende instead of reading newspaper, lebih cepat berita dapat daripada berita kat TV, tambahan pula, utk isi mase lapang, kalau duk saje2 borink kan, pastu buleh dapat berkenalan ngan org, walaupon tak kenal sape pon dier tuh, tue yg minat blogging tuh.

Err, harap sempat utk kali nie, kan 5 ratus blog dikehendaki. huhuhu. Aminnn!!

10 comments:

En.Duri Tajam said...

blog ini sudah di tag di blog saya, sila datang dan jengok awardnya ya terima kasih... ini linknya > http://duritajam.blogspot.com/2010/12/aku-dah-terima-award-lets-go-rockin.html <...maaf shoutbox tak sempat loading habis

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

fhana hunnae said...

keep it up popo!! im in too! num 302 hehehe

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

mary ann ;) said...

hai..jengah dari segmen abg ben jugakk ;)

follow sini ya..jemput singgah belog ;)

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

yess bagus tu saya follow awk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...