Chaos Here

Thursday, December 2, 2010

Adakah aku yg Khilaf?

Korunk tgok slah stu komen yg aku dapat kat entry aku:

acuvue

*Komen diatas daripada entry ini*

Biasalah seorang manusia, akan melakukan kesilapan. Aku agak cuak biler dgar komen si anon2 kat blog aku. ianya pasal salah satu entry2 aku zaman dulu yg mane mase tue musim bancian. errr….kalo korunk nak thu sile pergi kat page tuh….aku bru perasan tadi bile tgok senarai komen2 kat blog aku. Tapi aku rase cam org yg same jer….start 4 yg terakhir.

Adakah aku yg khilaf dlam benda yg telah aku buat? adakah aku telah memainkan sentimen keagamaan. kalau betul aku yg salah aku sedia minta maaf. Tapi dimana salah aku. aku hanya print screen drp FB, dan letakkan dlam blog aku. Semua itu demi berpesan2 sesama muslim. Kalau yg komen tue sendiri org islam, eee tak mungkin…..

Kalo betullah aku yg salah, ape yg perlu aku buat??? anyone can help me?? Tapi yg pelik nye nape nak bising2 kat sini sebagai anon? is it a konspirasi?? Jangan Biarkan diri anda terus diselubungi misteri!!!!

12 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

abaikan anonymous ituh
die pengecut!!!
kalo die berani..
semuka kan dirinya
berckaplah secra terbuka untuk kepentingn bersama

eesyaheera said...

ko hanya berniat nak sebarkan untuk mengingatkan orang Islam lain. kalau salah pun info ni, aku tak rasa kau salah.

kenapa la orang suka kutuk2 guna anonymous. penakut betul

NAZRUL AZAT JAMIL said...

jgn takut dik, kamu bkn buat bende salah, ramai yg akan bela engkau nnti, si penakut tu just nk gempak aje, kalo dia ada akal, org yg 1st ckap psl hal ni patut dia confront bkn dgn kamu

zamdayz said...

xpe.
awak dah mntk maaf.
tuh dah ok.
just be strong.

ezzyra said...

setuju ngn anis...

shapoji said...

terima kasih y'all....bru aku buleh nak tido malam nie....aishhh runsing btul tadi....si anon2 mmg berani la...

Aideal Fitri said...
This comment has been removed by the author.
Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam
Abaikan benda macam tu , maybe dia bkn islam kot,jgn hilangkan semangat berblogging anda ok..abaikan..

Aideal Fitri said...

Jangan layan anonymous tu....x tahu sapa....

Mar said...

pnah jugak dpt komen dri anon,..tpi abaikan je lah,.semua org pnah ad kekilafankan.hmmm,,nk tgo pon knalah berhikmah,

Asma Haha said...

xpe...adik abaikan je comment anonymous tu..dia saje gertak adik...
bagi akak adik x salah... :-)

CekLa said...

buat tak tahu je~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...