Chaos Here

Wednesday, December 15, 2010

Adoi sakit nyer….

Aku kne gigit lipan lagi. Adoi sguh sakit. Kali nie kene gigit kat kepala bahagian belakang telinga masa tgah tido tadi. Tepat pukul 4 pagi, setengah jam tadi, mase tgah tido, tetiba rase mcam kne gigit, aku trus bukak lampu sepak bantal, tupt tup keluar lipan catwalk dri bantal tuh. Sial btul. Binatang btul, aku tak kacau kau pon. Aku trus masuk bilik mak aku cari minyak utk hilangkan sakit, mak aku terbangun byi aku selongkar barang, mesti dier ingat pencuri la tue tadi.

Kali pertama kene gigi kat kote aku,mase biler msuk dlam kain pelikat aku mase tgah tgok tv, tak sakit sgar sebab cam baby lipan jer kut aritue, rase gegeli jer, lipan tuh cam nak bermanja jer ngan aku, opps nie rahsia tau. Kali kedua lipan lepaskan love bite kat tengkuk aku, seminggu bru hilang rase sakit, aderlah dlam 4 mgu lepas kut aku kne .Mase mgu first nak praktikal. Kali nie mmg sakit giler, aku tak buleh tido nie, trus update blog. Tak buleh nak baring pon nie. Sakit giler, Dlam sepuluh minit lepas sapu minyak , makin berdenyut, sial btul, trus cari Ponstan kat peti ubat rumah aku. Sakarang nie tgah tgu effect pain killer tuh. Harap sgat2 buleh tido. Adoi la.

Utk kau Cik Li, kau dah mess up ngan aku tiga kali, kalau aku terserempak kau, trus jer aku katok. Sakit do kne gigit lipan. Berdenyut giler kesan gigitan kalau yg cam remaja2 nakal. Mujur tak kne yg besar. Kalau tak,aku ke hospital aku rase. Adoi skit nye kepala aku nie. Pening giler.Kalu ape2 terjadi kat aku lepas nie, entry ini mungkin yg terakhir kat sini. Tgu lah, kalau ade update seterusnya mungkin aku takde ape2 kut. See Ya.

8 comments:

Alynn Notnot said...

pegi la sepital ke klinik ke. mane tau ade ubat sapu diorg bagi.

btw umah ko byk lipan ke? geliii la tgk lipan. rela tgk lipas lagi. hahahahah!

chuu said...

sakit2 pon smpat lagi updte blog kire power la tuh :D
btw, smoge cpt ilng saket tuh
@__@

NAZRUL AZAT JAMIL said...

kesian ekau ye huhuuu

semoge dah baik drp love bite cek lipan tu ;-D

zuhanismohamed said...

sadis do..aku xpernah kena ggit lipan lagi..huhu

moga cepat baik..

miszblackrose said...

get well soon..
macam comel pulak entry nie..hehe

Zakiah_MamaAdamz said...

len kali, bila kena ketit lipan, trus tgkp dia, masuk dlm bekas,pas tu tuang minyak msk dlm bekas tu...biar lbh kurg 1-2 jam, pas tu amek minyak tu sapu tmpt kena ketit tu...mujaraaaabbbbb....

shapoji said...

bgun pagi jer tadi, mak aku bising2 sambil duk masak, ckap aku bising btul pagi tadi, yer lah, aku tgah sakit mmg la bising, dgan komen nie makna nye aku masih hidup lagi.

shapoji said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...