Chaos Here

Thursday, December 23, 2010

Arggh!! aku buleh jadi gila camni.

Balik je main dota kat Cybercafe, check tgok FB aku, ternampak cam kawan kelas aku kene tag kat satu photo, nampak cam jadual sem depan. Memang betul, kawan aku ade post kat FB gambar jadual kelas, aku tgok, terkejut gile. ARGHHHHHHHH!!!

163709_1724791555902_1121766502_3051529_6166811_n

Pling awal buleh balik adalah hri rabu, tue pon pukul 6.30 petang, WHAT THE!!!

Tak nak lah gi masuk belajar sem depan buleh tak?? Gile lah aku kalu gini sepanjang sem, kena jalani terapi anti-psycotic la gini. Bukan aku jer akan jadi gila, sekelas jadi sewel. Tak nak masuk lah sem depan. Jadual gila. Majalah Gila-gila tkde la sebegini rupa. Aku dah bosan, aku dah bosan, aku dah bosaaaaaaan!!

Tolonglah kuatkan semangat aku utk belajar sem depan, cam dah tak buleh nak main2 dah nampak nye gini. Dota dah tak buleh, mungkin dunia blogging pon akan ditinggal kalau camnie.

Ape wahai blogger classmates sekalian? ee , Mat Pek , Anis , Zuhan , Tehah , Intan , Bejan , Eda , Topek , Shafik ….

Harap sgat yg nie, cume draf jer.

7 comments:

Anis izyan Abd Rahman said...

nganga jugak aaaa haku sem depan!

coffee maker said...

salam.. agak2 hectic jadual tu..tape law amek bidang kesihatan msti busy..mcm nak amek award tu..tak eti lerr

Shafiq Rosli said...

jadual tu ade trsilap edit utk ari selasa ngan rabu..
hospital smpai kul 6 je..
jadual latest ade dlm group batch..

NAZRUL AZAT said...

rilek sudey ;-D

zuhanismohamed said...

hmm..bz2 pun aku rasa aku tetap malas jugak nanti ni..aih

Cikgu Fikri said...

dlm bidang aper ni?
doktor ker farmasi?
paperpown, good luck yer..
cm taf jerk subjek2 tu..
:)

ceritasekupang said...

all the best bro...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...