Chaos Here

Tuesday, December 28, 2010

Bitch or Beach boy?

Arinie, kitorang, geng2 Dota gi BBQ kat Pantai Sri Tujuh, and of course la kat Tumpat, Kelantan. Tapi plan yg kitorang buat semalam tue, spoil akibat hujan yg renyai2 cam geli-geli je, trun tak berenti2. Ai, camne nak BBQ kat pantai nie.

SAM_1996

Tapi, sebab ayam dah marinate, bihun dah goreng, sosej dah beli ape sume, kitorang “Redah Aje”, bak kata Nadia AF6.So petang tadi kitorang berBBQ la kung kang kung kang, dlam hujan. aku yg bercadang tak nak mandi, akhirnya termandi gak.

Disebabkan takde org kat pantai tadi, sebab hujan , ombak plak besar, so kitorang buat gila2 la kat pantai tuh. hehehe. tak hingat dunia dah.

Benda lawak yg berlaku, aku bawak cendawan celup tepung satu tupperware, tapi habis dlam kete nak pegi je, yg buak dlam kete lagi stu tak sempat merasa cendawan tue, kitorang buat diam jer, alang2 termakan habis, biarlah bukti terhapus, nanti org mengungkit.....eh eh tak lawak pon.

SAM_2001

Try utk x mandi, tapi termandi dek hujan.

SAM_2004

SAM_2031

Spot the different

SAM_2030

Hehehe, nakal tak kitorang. Biasalah kan, dah lame tak jumpa pantai. Tue yg perangai cam budak2 dah tadi. Persoalannya, ade ker budak2 berperangai gitu?

SAM_2033

Sebalik gambar kat atas nie: Gambar nie di ambil mase kitorang berdua ceroboh naik baywatch kat pantai tadi. Aku yg aerophobic mmg cuak giler duk atas baywatch tadi. Nie muke control la, senyum pon paksa. Dah la baywatch tue duk bergoyang jer kerja nye. Mmg cuak giler, ketaq lutut den. Tinggi nak mampus. Gayat lorh!!

So, korunk semua bile last gi pantai. Ape kate, esok ajak family korunk gi pantai berkelah. Konfirm best kalau dah lame tak pegi kan. Tapi kalau kat pantai timur tue, jgan lah mandi, Sekarang nie laut tgah bergelora. Tapi kalau nak lari2 tepi pantai tue buleh la.

p/s : Pantai sri Tujuh tak best pon, kotor, tambah2 lagi tgah musim bah nie, serbaneka sarap bergelimpangan kat tepi pantai yg sepatutnya indah.

5 comments:

Nurul Ain said...

lame nye ta pegi brcuti kt pntai.. wlaupun umah ke pntai ta smpai 1 hour.. aishhhh

NAZRUL AZAT said...

miahaha geli ketiak aku tgk pic korang, miahaha

shazika said...

hahahahaa..
klakor gambor

niniey_nOty said...

bahyo g mandi musim uje2 nih. heehee

shapoji said...

kelakar kan, aku yg buat bende nie bile tgok blik pon gelak sesorang depan lappy...mak aku dah naik runsing....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...