Chaos Here

Saturday, December 4, 2010

Dapat Award Friendship

Ini kali kedua saya dapat award, hehehe…Saya dapat award friendship drp classmate saye. Thank byak2. Tadaaaa!!

w533f48_l8420_cartoon-WWW.22GEE.ORG (1)

Question :
Pendapat anda tentang Blog yang mengeTAG anda ?

Pada pendapat saya, blog zuhan mmg bijak dlam berkata dlam bentuk bertaip, mungkin keran beliau telah biasa sebelum nie menulis dlam diari, dan skarang dia menjadikan belog beliau sebagai diari nye, tapi tue yg private dier nyer lah. Skrang nie die tgah dlam program 30 hari beliau. Err, byak gak rahsia beliau dibongkar sikit2. hehehe. Keep it up girl, “Cause You Don’t Mess With ZUHAN”.

Org yg saye tag utk dapt award nie ialah:

Fhana Hunnae

NasLetter

Matpek

Krole

Eda

Terimalah award nie dari saya.

3 comments:

nas said...

bukannya nasletters...nas jerk..simple je nama akuh..hahahhahaa
thx bagi tag kat aku...aku mmg xleh sure nak buat atau tak entri pasal tag nih..hahaha

http://nash121.blogspot.com/2010/12/kondom-kondom-yang-pelik-dan-pelbagai.html

zuhanismohamed said...

OMG..tu puji aku ke apa..ha ha

Anis izyan Abd Rahman said...

popo!!!
akuu tag ko!! dlm contest feel free to fly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...