Chaos Here

Tuesday, December 14, 2010

FEEL FREE TO FLY CONTEST : BARANGAN BODY SHOP UNTUK DIMENANGI

Saya kne tag oleh my classmate, Anis Izyan. mase tue dah membuak2 rase nak buat lah kontest tuh, pastu bile bacer2 habis kat entry dier, dier duk pam2 aku pasal gambar lompat, makin aku nak masuk. (ceh! aku tercakap besar plak)

So ape sebenarnye kontest nie all about? Terjah2 kat sini.

CONTEST BANNER

So ape kah hadiah2 yg bakal dimenangi kalo anda menang yer, tgok nie:

body shop

1 x 1st Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM100.00

1 x 2nd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 60.00

1 x 3rd Prize : Barangan THE BODY SHOP bernilai RM 40.00

So korunk mengenyam tak kalau aku yg menang, mesti la, barang Body Shop kut hadiah dier, sape la yg nak bagi hadiah cenggitu, semestinyer bukan korunk la.

Nie gambar yg dipertaruhkan, I bet for this photo, now and always, lol~




Tagline: Superhero That Fly

Kalau korunk tak nampak mane satu aku disitu, hint dier, aku yg buat gaya “sarang-ea” berbaju hijau tuh!!

Kawan2 yg nie silalah korek gambar lompat korunk, kalau takder gi melompat sekarang, pastu suh la sesape snap tuk korunk.

Silah

Mia Liyana

Mis Canistal

So, kepada puan2 yg ditag, buleh lah melompat skarang, jom sertai sekali contest nie. Jgan 2 kali.

9 comments:

i am S!L4H.. said...

aiyarkkkk..lompat2 plak...dok simpuh x de..haha
tenggs tag haku..nti free gua join.kih3

Mia Liana said...

uikkk terima kasih tag mia... tak pasti dapat buat ke tak... jangan marah kalau tak sempat buat... :)

Miz CanisTaL said...

wah.. contest gmbr lompat2 lak.. key..nti ai try join.. kena cari dlu ade ke x pic lompat2 ni.. hehe.. tq 4 de tag.. ;p

Anis izyan Abd Rahman said...

hah!
kan aku dah kate
ko mmg gempaknyer bab2 lompat2 nie
hhaa
apesal amirol hazimi mcm tuh~
gagaga

zuhanismohamed said...

kalau budak2 perempuan lompat gak macam budak laki mesti lagi gempak gmbr ni..ha ha

mr.F said...

ok proceed,,,nice picture...tengs sebab sudi join n all the best!

shapoji said...

farliyana: broadband abis limit, tue yg menyepi.

mia: tak marah pon , takde paksaan

miz canistal: korek jer gambar kat mane2

anis & zuhan : aku first2 nak buat power rangers beraya, tapi tue group korunk plak.....hehehe, nanti aku jadi copycat lak

mr.F: all da best kembali utk kamoo..

Hazwan Hakim said...

lompatan raya ker..ehhe

shapoji said...

hazwan hakim: aah, lompatam mase sambut raye kat uitm pucak alam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...