Chaos Here

Sunday, December 26, 2010

Hey Blogger, Meet Justin Bibir.

First time aku jumpa Justin Bieber adalah mase sem 3, kira setahun setahun yg lepas, mase tuh aku tgah berpeleseran kat Plaza Alam Sentral. Jalan2 kat kodai2 kat situ, ternampak stu kedai music tah ape, tak ingat tgah pasang video nie. Ha video nie la, semangat aku cari kat Youtube tadi, layan lah

Aku pon tercegat lah kat depan kedai tuh, cam org jakun sikit. Dalam hati aku, wah hebatlah minah nie main gitar, tgan kiri lagi tue. Suara pon buleh tahan live. Tapi aku cam pelik, dier nie lesbo ker, duk sebut Taylor Swift, pastu lirik favourite girl la ….aku pon tye la kawan aku. Dier ckap dier nie laki, aku pon trus, erkkk….Tapi balik aku gi cari nak download lagu nie. Pastu jumpa lah skali ngan lagu One Time tue. Layan lagu dier bbrp bulan;

Awal thun 2010, kuar kut lagu Baby dier, tue, trus aku myampah ngan Bieber tuh. Hehehe, sebab housemate aku bru nak minat dorang, so aku yg dah lame dgar lagu dier , dah menyampah, so skarang nie, hujung thun 2010, semua kawan2 aku dah menyampah ngan dier,

Aku rase, populariti Bieber nie hye sekejap jer, buktinya, aku dan kawan2 aku. So kalau korunk bru nak minat dier, next month after that, u will hate him VM.

Peace y’all.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...