Chaos Here

Wednesday, December 29, 2010

Keranamu Nuffnang

Sepanjang berblogging selama setahun nie, tak pernah aku ucapkan terima kasih untuk nuffnang, dan sebagai manusia yg normal, kita perlu sentiasa berterima kasih kepada org yg berbuat kpd kita.

Entry nie khas utk Nuffnang sahaja. Byak gak BE yg aku dapat utk 2 bulan nie saje, sebab nya aku plng aktif utk bulan Nov ngan Disember nie jer. Ok, terima kasih Nuffnang, kerana bagi byak BE utk halaman ini. Org kata sambil menyelam minum air, apa salahnya, sambil berblogging, siarkan Nuffnang. Buleh duit kan3. lol~

sss

Byak tak campaign yg aku dapat utk 2 bulan nie saje???? byak kan….so, why not an entry to appreciate Nuffy? Mase tgah blogwalking ramai gak yg takde nuffnang lagi kat blog dier, ade yg siarkan iklan pesaing dier. Kepada yg baru nak letakan iklan, buleh lah jadi penyiar nuffnang.

Akhir kta dari saye, majulah Nuffnang utk blogger semua….

11 comments:

NAZRUL AZAT said...

aku blm dpt BE, uwaaaaaaaaaaaa

Nadia arRumaisha said...

wahhh banyaknyer BE......bagus bagus

shazika said...

wohaaaaa..
banyak nyer..
good job nuffnang

misza said...

tenguk semua entry khas, dah dpt byk BE. yang belum dapat nak terima kasih gak ke. hehehe...kita kerja dulu yer.

shapoji said...

@nazrul azat
ade care dier nak dapatkan BE, byak kat blog2 otai ade gitau tips die.

shapoji said...

@nadia arRumaisha
sikit je lagi, nak bandingkan ngan org lain, org lain dah sampai metered earning dah.

shapoji said...

@shazika
good job nuffy too

shapoji said...

@misza
entry khas buat nuffnang salah stu penarik BE, tgu lah, nanti dapat nyer....

misyamissyou said...

wah..byk tu..leh blanje aiskrim nihh..kankankankan? aiskrim je..huhuu

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Btw entri ni macam best je. :p

Tutorial Lengkap Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang Dari A Sampai Z Fuhhyohh

Sery Suryani said...

wah bestnye..
sy xdpat 1 pun..
huk3..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...