Chaos Here

Friday, December 17, 2010

Practically, au revoir.

Alhamdulillah, semalam telah abis aku punye praktikal tepat jam 4.30 ptg semalam. Yahooo!! sukanye aku. Tapi ade gak la yg sedih, nak tgal staf2 yg mmg bes utk berborak. Nak tgalkan main2 menatang punch harga, tgok2 pelanggan. Sebelum kitorang belah semalam dari farmasi tempat aku praktikal tue, kitorang pakat ngan budak2 nie nak buat makan2 kecil utk staf kat situ. Dorang banyak mengajar kitorang selama nie. Aku masak spagetti, sume puji spagetti aku, hehehe, Nini buat kek coklat dier yg Yummy, Yeen buat puding gula hangus, Mek Ti bawak nugget.

Nie Tgah Menjamu kat bilik rehat staf, erm, yummy!

Kitoang makan dulu kat bilik rehat staf, hehehe, sume nak bantai aku nyer spagetti je. Spagetti yg aku masak tuh mmg basic giler. Semua org makan sampai dua kali. Hehehehe. Kalau air tangan aku yg masak mmg akan sedap nyer.

Nie lah Hidangan Kitorang semalam, semua bertutup kan, Nak jaga bau kat farmasi. Nanti berbau cam gerai mamak la plak kan.

Sebelum Kitorang balik tue sempat posing2 kat setiap ceruk kat farmasi tue ngan staf2. Sorang lagi staf off day aritue. Tak sempat nak ucap terima kasih kat Kak Wan. Kebetulan plak aritue semua promoter supplement tak dtang plak. So tgal 2 org staf je la. Kak Nah dan Kak Rinie. Kak Nah dah macam emak dah bagi saya. Kak Nah sguh lawak. Kak Rinie plak macam kakak, caring giler. Masih bujang lagi, gi lah sape2 nak masuk.

Kat Kaunter Ubat

Kat Pintu Masuk

Kat kaunter cashier

Selamat tgal Medica farmasi, Kalau aku lalu kat depan Medica farmasi aku nak laung “ I Love You Medica Farmasi”. Hehehehe. nanti kene simbah air baru tahu.So no more bgun awal, no more bermotor pagi2, no more berlawak ngan kak nah, no more salah bagi ubat, so no more a newbie pharmacist to be kat Medica Farmasi. Lastly, Komen yg aku dapat dari Pharmacist kat situ, “You Have To Be More Profesional", and I will remember that, only will okay. lol~

Yg nie gambar bonus, hari2 ade org beli, ptut la kadar baby lahir kat malaysia tak byak, sume pakai baju hujan.

p/s: Kalau korang nak kenal, yg bju biru yeen, yg baju biru tudung pink nini, bju warna cream Mek Ti, tudung oren kak nah, tudung kuning Kak Riniey. Bju Hitam tue ShaPopo kalau tak silap lah.

5 comments:

yuyuEyuliaNa said...

fren syera ea. abeh da ea praktikal. tahniah ! (:

shapoji said...

yuyu: eh kawan ee ker? aah bru abis semalam.....yahoo...ini bru btul2 cuti.

NAZRUL AZAT JAMIL said...

nk durex 1 kotak, hihiiiii

eesyaheera said...

gambar last tak boleh blah. haha.

zuhanismohamed said...

kt tmpt aku xde pulak org dtg beli durex tu..ha ha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...