Chaos Here

Friday, December 3, 2010

Rasa Selamat Berblogging

Entry nie berkaitan dgan entry yg sebelum nie. Adakah Aku yg Khilaf?. Aku mmg cuak giler mase tuh. Mane lah tahu aku nak kena hantar ke ISA ker.Tapi aku rase cam aku tak salah, tapi ade gak rase aku yg salah. So aku buat entry psal bende tuh. malam tadi mmg risau giler, sampai tah buleh nak tido walaupon mase tuh tgah hujan sedap utk tido.

Siapa sebenarnye yg telah beri semangat dan kelegaan dihati yg resah, yg lain tak bukan, kawan2 blogger. Hidup aku kat rumah yg dikelilingi air spt skang nie, mmg tak buleh nak keluar rumah, nak cari kawan2 nak bagitau masalah. Mak busy ngan kerja dapur, ayah tgah sakit, tiada saper utk aku mengadu masalah. Mujur aku ade kawan2 blogging aku, hanya berbekalkan broadband hati aku kembali tenang.

Terima kasih kat korunk byak2, semangat aku telah kembali utk berblogging. Walaupon aku tak mengenali korunk secara peribadi dan lebih rapat, hanya secara maya, tapi korunk amat penting bagi aku.

Cis! ayat dah panjang2 dah nak start touching2 nie, baik aku stop skang…

Inilah mereka2 itu

komen 1

komen 2

Terima Kasih Anis Izyan dan eesyaheera (my classmates), Terima kasih nazrul azat jamil, zamdayz , ezzyra, LM , Aideal Fitri , Mar , Asma Haha.

Blogger is caring I think, they are my second family, mereka bergerak secara maya.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...