Chaos Here

Wednesday, December 22, 2010

Tahniah Coffee Time

Pagi tadi bgun2 gi tgok berapa ramai dah follower, mase tuh 199, tgu2 refresh2 nak tgok sapelah follower yg ke 200. Skali bile refresh tuh, dah dapat 200. Nie dier org yg bertuah itu.

aaa

So, aku gi lah ushar dier nyer blog. Then aku nak jadi cam gnesop skali. Ala blog yg review2 tuh. So aku rase blog coffe time nie perlukan sedikit penambahan terutama blog ini belum ada lagi satu chatbox. Cbox/Smix mesti ade utk senang org tgalkan jejak kat blog anda. Dari segi follower, tak ramai tak ape, sebab itu belog peribadi anda. Mungkin anda juga perlukan ruangan iklan spt dripada Nuffnang. Jom pakat pi usyar blog Coffee Time.

So akhir skali dar saya, tahniah kepada Coffee Time krn menjadi follower saya yg ke 200. Terima kasih juga kepada semua follower saya yg sebelum2 ini. Kalau bukan kerana anda, Coffee Time tak dapat jadi follower aku yg ke 200. Lol~

So Coffee Time, ambilah award yg saya buat khas utk anda utk ditampalkan di blog anda. Anda juga buleh kalau nak linkkannya kpd blog saya.

200


p/s: mungkin award nie akan dibuat skali lagi utk follower yg ke 444.

7 comments:

- zuriey - said...

tahniah..keep it up

Minho said...

wow.
ramai tu.hehe.

d_LA said...

lawanye award tu..hihi..

QaRr JaliL said...

eh..kawan aku..hoho

shapoji said...

qarr jalil: tahniah utk kawan awak,

d_LA: saya buat ala2 kadar jer. photoshop sikit2 + photoscape.

Anis izyan Abd Rahman said...

hahah
mestike letak org korea tuh~

coffee maker said...

by the way thanks for the comments..and award..tapi sya tak taw nak amek mcm mane..heee :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...